Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- 1 VII Japán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Sziasztok,
Dell Inspiron N7110 laptophoz keresnék es kis segítséget kijelző ügyben. Távgyógyítok, és nagyon úgy néz ki, hogy egy sor pixel egyszerűen megadta magát.
Topikban elvétve kijelzőről is van szó, utána is néztem a magyar használtaknak és zugboltoknak, 40k környékén van csere. Gondoltam bevinni esetleg egy nevesebb szalonba, csak ott meg már gondolom azért is rám rónák a költséget, ha csak szóbaállnak velem. Szedtem már szét a masinát, nem hiszem hogy gondot okozna a csere.
Elképzelhető, hogy javítható? 40pin-es csatlakozó csere vagy esetleg a ribbon kábel?
Amazon-ról 24k-ért bejönne a csoda, talán ott nem sérülne annyira. Ezért ezen gondolkozok jelenleg.
Ti mit javasolnátok? Van valamilyen jónevű bontó, ahol még nézzek utána? Gyanítom hogy ennyit már a vas nem is ér, mint amennyit most rá kellene költeni, de hát fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx