- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Elnéztem a felbontást
... 1200x800 kellene, mert ez az nx8220-as jó display natív felbontása. Elvileg egy 915gm-es vga-as notinak ezt tudnia kellene, mert látok a neten ilyen chipset-es, 1200x800-as notikat, de semmilyen vga driver nem segít. Lehet, hogy a vga bios korlátozza be?
Lehet tenni annak érdekében valamit, hogy natívban használhassam az 1200x800-as tft panelt? Pld vga bios machinálás és társai... -
kymco
veterán
Úgy tűnik, hogy a intel 915gm videokártyával van a gond. Vagy csak driver. Leszedtem a hp 510 eredeti driverét és feltettem az intel original-ját, nem volt jó. Vagy hw beégetett, akkor meg nincs rá megoldás... Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudnám az 1280x800-at elővarázsolni? (megfelelő monitor inf-et már feltettem, de ez is kevés volt)
És a másik kérdés is él... érdemes procit cserélni és lehet egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest