Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnálom, a diagnosztikai programok eredményei is csak még jobban összekuszálták a képet.
Nem tudom, mi lehet a gond, talán RAM hiba? Memtest86-ot futtasd le, de valószínűleg nem lesz rossz egyik memóriamodul sem.Talán próbáld meg másik memóriamodullal valakitől.
Illetve egy másik topicban, de igazából azt sem tudom, hol tudnak segíteni. Talán a nagy RAM-os topicban.
-
Azt hiszem 533-as a chipset FSB-je, így csak 533-as ramokat kezel, illetve a 667-es modulokat 533-on hajtja.
Viszont ilyenkor az arra érzékenyebb chipseteknél előfordulhat, h a 667-es ram-modulokat nem hajlandó felismerni. Egyiket felismeri, másikat nem.
Gondolom nem teljesen egyformák a ramok, (gyártó, típus, sorozatszámok, stb), szóval ki kéne egy másik 512-es rammal is próbálnod. Nyugodtan szerezz hozzá 533-ast.A másik lehetőség (én inkább erre gondolok), a BIOS-ban nincs lefoglalva az alaplapi integrált videovezérlőnek túl sok a ramból? Nem ismerem konkrétan azt a típust, de lehet akár 512-t is lefoglal a memóriából magának a VGA, ezért nem lát többet a rendszer.
Esetleg még nézd meg Everest, CPU-Z mit írnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest