- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
Szia mobil procit itt a fórumok között keress egy Oliverda nevű tag árul korrekt áron. Akkora guru nem vagyok, de sztem nem lesz ott baj a hűtéssel hisz a sempron is melegszik a kétmagos meg csak modernebb ergo kevesebbet fogyaszt és kevesebb hőt termel szvsz.Hogy mekkorát? Ennél a srácnál olyan tl60-ig(2ghz) kaphatóak kedvező áron asszem20alatt, bár a sempronhoz képest mind1ik előrelépés lesz.
itt a link[link] -
outsiders
aktív tag
Szia mobil procit itt a fórumok között keress egy Oliverda nevű tag árul korrekt áron. Akkora guru nem vagyok, de sztem nem lesz ott baj a hűtéssel hisz a sempron is melegszik a kétmagos meg csak modernebb ergo kevesebbet fogyaszt és kevesebb hőt termel szvsz.Hogy mekkorát? Ennél a srácnál olyan tl60-ig(2ghz) kaphatóak kedvező áron asszem20alatt, bár a sempronhoz képest mind1ik előrelépés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest