- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Thunderzolee #7159 üzenetére
Ha olyan proci kerül a lapba, amit hivatalosan nem támogat, akkor fordulhatnak elő ilyenek. Szélsőséges esetben bootolni sem fog. BIOS frissítésre nem érdemes várni, amit nem tesznek bele gyárilag, azt nem fogják később sem reszelni a támogatással. Utána kell olvasni, hogy a konkrét típusba azt a konkrét processzort belerakva (ha típus idegen) mik a tapasztalatok. Ez nem egyszerű, de a felesleges pénzkidobás lehetősége miatt erősen ajánlott elvégezni.
Illetve, olyan procit válasszunk amivel alapból is szerelik. Ilyenkor a gond a hűtés szokott lenni. Sokszor eltérő csőmennyiségű hűtést alkalmaznak. Ezzel is spórolnak, meg javítanak is a nagyobb terhelésű gépeknél egyszerre.
Én egy E6420-ast akarok i5-ről négymagosítani idővel. Nem akarok parát, így azt a quadot kapja majd, ami a gyáriban is lehetne, de hűtést is vennem kell mellé, mert tapasztalatok alapján kevés lesz. Bár nekem csak proci lesz dvga nélkül, mégis azt a kétcsöves rendszert ajánlják mellé aminek i7-et meg quadrót kéne egyszerre hűtenie.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest