Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Magisk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Egy rossz billentyűzetes Pacard Bell netbook van nálam. Hibája hogy bizonyos karaktereket nem mindig tudok használni. Kicsit olyan, mint régen a képcsöves cuccok, meg kell várni míg "bemelegszik". Tehát mondjuk mikor bekapcsolom utána pl.: k, y, shift, c, stb. billentyűk nem szuperálnak, de ha bármelyiket nyomom egy ideig akkor feléled és onnantól az összes működik, de ha huzamosabb ideig nem használom megint nem működnek. Első blikkre billentyűzetcserére gondoltam, ez elől csak az tántorít el, hogy nem tudom hogy az alaplapon, vagy a billentyűzetben van a vezérlő, mivel biztos, hogy nem kontakthiba van. Mert ha alaplapi a baj, akkor beszívtam. Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx