Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andor71

újonc

válasz ricsi99 #18675 üzenetére

Köszi a tippeket.
    Kicsit laikus kérdés de nem tudsz valami olyan programról amivel tudnám " stressz tesztelni" hangkártyától hangszóróig/jackig a dolgokat ? Könnyebb lenne kipróbálni a felsoroltokat , már lassan 1 éve de még nem tudtam rájönni mi váltja ki például a pattogást.

• Andor71

újonc

Sziasztok.
    Lassan több mint 1 éve van egy Strix g731gt-m. Vétel után kb 2 hónappal megjelent egy coil whine aminek a hangja változik attól függően hogy be van dugva vagy nincs a töltőre. A nagyobb gond nem ez hanem hogy ezzel párhuzamosan kezdet magasabb hangerőnzúgni a hangszóró , majdnem recsegett és fülesen belül egy 'pukogó' hang hallatszik random időkben. Általában akkor mikor elindítok valamit aminek hangja van , de van hogy csak magára üresbe pattog néha egyet. Van hogy egész nap egyszer sem , van hogy egész nap pattog. Kb olyan hangja van mint amikor bedugsz egy már bekapcsolt hangszórót a jackbe és úgy pattan egyet.
    Visszaküldtem Gariba , azt mondták ki volt menve az egyik hangszóró , azt kicserélték és állításuk szerint tökéletes a gép. Azokután hogy megkaptam a pattogós dolog a fülesben magmaradt , és kb 1 hétig a hangszóró is jó volt de megint recseg.
    Valami ötlet ? Hogyan tudnám tesztelni vagy kideríteni mi baja. Mert a szerelő szerint nincs baja és ha úgy küldöm vissza hogy ők nem kapnak problémát akkor eléggé lehúznak , másképp ingyenes szóval valahogy én kell kitaláljam.

Videok a jelenségről :
    https://drive.google.com/drive/folders/1gsLwBbQopxbgAjxSnIk6eZ6h-kU80avT?usp=sharing

Válaszokat köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák