- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
válasz
Dell XPS #5680 üzenetére
Ott járok, hogy darabokra van szedve a gépem, mert nem indul, és meg akarom oldani a normális hőelvezetést is! Viszont nincs a 30km-es körzetemben olyan város, ahol egy értelmes szerviz található, csak max ilyen mezei számtechboltok, amikben nem biztos, hogy minőségi munkát végeznek laptop tekintetében!
Viszont arra nincs pénzem, hogy akár egy egész lapot cseréljek, vagy több ezer forintért szállíttassam valahová, hogy talán megjavítják! Így hát megpróbáltam a segítségetekkel kicsit eligazodni a dolgokon (mert hát ugyebár ezért jött létre a topic!!), hátha meg tudom majd oldani valahogy mielőtt elkezdődik az év!
És bocsi, hogy nem nézek minden öt percben a fórumra és nem kellő időben válaszolok, mert nem mindenki tud egész nap a gép előtt ülni és böngészgetni, vagy okos tanácsokat osztogatni! Szerintem ezen nem kellene felhúzni az orrodat!
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dell XPS #5645 üzenetére
hát ez igazán fa**a.. :S Tudtok esetleg valamit ajánlani, vagy hogy honnan tudnék beszerezni esetleg, bármi help jól jönne, mert nekem asztalim van és nem igazán vagyok otthon a laptop biznic-ben MÉG.
és itt a HELP alatt nem azt értem, hogy: "Hozz Egy Liter Pálinkát". bár az is jól jönne "'de nem ma" xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest