Hirdetés
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Hello.
Van egy ASus k50ab notebookom kb. 2 éve, windows 7-el használtam eddig egyik este lekapcsoltam, másnap be és ez a hibaüzenet fogadott "Stop 0x000000A5 the ACPI BIOS in the system is not fully compliant with the ACPI specification" kékhalál. Elég régi volt már a rendszer betudtam annak, hogy összeomlott és telepíteni szerettem volna usb-ről szokásosan már többször sikerrel de a logonál ugyanez a hiba fogadott. Itt már gyanús volt a dolog ezért utnáaolvastam a hibakódnak de eddig nem jártam siekrrel, cseréltem már hdd-t, kipucoltam a gépet, memtestet futtattam, biost legújabbra frissítettem, de nem hajlandó feltelepülni a win 7 majd megpróbáltam a 8.1-et is az is újraindul. Most egy linuxot tettem fel, hogy legalább internetezni tudjunk ha mást nem is. Azt tudni kell, hogy a windows mikor jó volt jelezte, hogy a windows szoftverem nem eredeti én arra tudok már csak gondolni, hogy microsofték belepiszkáltak az alaplapba, mert nem értem ha eddig többször sem volt gondom vele most mi a probléma. Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Borderlands 4
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Zelda Játékok
- Elden Ring
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx