Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTT
aktív tag
nah jol eldumálok magamba )
a feszeket sikerült még lejebb vinni, így 16x100mhz en is 1V alatt van. én is követtem a minimum+2lépték határt, így tán stabil lesz. prime most fut, egyelőre nem jelzett hibát.
viszont van egy érdekes dolog. feljebb említettem már a FuSikhoz adott power manager nevü cuccot, ami leszabályozza 50Mhzre az FSB-t. namost azt vettem észre hogy ha nincs bekapcsolva azaz 100 az FSB akkor az NHC szerint ACPI bigyónál 49°Cnál kapcsol be a venti és 63nál kapcsol második fokozatra. de ha be van kapcsolva és 50Mhz az FSB akkor csak 63foknál kapcsol be a és 77nél kapcsol második fokozatra a venti.
vajon ez miért van? és hogy lehetne változtatni? szerintem elég lenne ha full kakaón is csak mondjuk 55-60 körül kapcsolna be a venti, mivel így alacsony feszen hamar lehűti a ventillátor. és ha csak netezgetek és 100az FSB akkor kb 50fok körül van a proci és folyton bekapcsol a venti, de csak rövid ideig, mig lenyomja 49 alá.. szal így elég idegesítő.
mi is ez az acpi tulképp? eltudná vki mesélni pls?
változtatni ha jol vettem ki csak vhogy ugy lehet ha írok hozzá vmi class filet.
thx!
Matt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hogwarts Legacy teszt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 8/256
- Apple Macbook Air 2025 M4 24GB/512GB SSD Éjfekete Színben 12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest