- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
-
Lajkó
őstag
válasz
Tibcsi75 #1395 üzenetére
Részedről lehet... , de részemről még nincs lezárva!
Nem a felbontást fikáztam, hanem a felbontás / képméret arányát!
Arra meg hogy saját klaviaturát használsz beőtlik az, hogy akkor gondolom van pc-hez gyártott asztalod is. Ami arra a következtetésre enged jutni, hogy nem egy karnyujtásnyira van tőled a kijelző. Ezzel pedig egyenesen arányos az, hogy messze van! Főleg ha multizol, és ráadásul, még tétje is van a party-nak!A maradék 10 gigádra meg csak annyit, hogy arra szerinted felmegy pl. egy Modern Warfare 2, vagy esetleg egy Bad Company 2? Nekem gyanús hogy nem!!!
E-Sata csati meg van a Fusi-n is...(és ha jól tudom ráadásul power-ower) -
Lajkó
őstag
válasz
Tibcsi75 #1391 üzenetére
"Ez az árazás egy baromság"
Én legyek az utolsó aki Béci mentségére siet..., de azért ez így a részedről nem igazán fedi a valóságot!Ezzel a kijelző mérettel, és felbontással játékra, alapból nem is igazán alkalmas ez a gép Egyálltalán minek vettél bele 9600M GT-t, meg T9400-ast, meg 2GBRam-ot, amikor ilyen pici a kijelzője? Mert ha lecserélted volna egy 1920x1200-asra (aminek most használtan is 40.000 lenne az alja), akkor azt mondom, hogy oké, de így... :S Full-full-fullon akarod a játszani a játékok single részét 1280x800-as felbontással, és 120-140FPS-el???
LOL Lehet hogy hozzád még nem ért el, de sokkal többet dob a vizuális élményen az egyel nagyobb felbontás, mint egy szintel feljebbhúzni minden efektet...
Arról nem is beszélve, hogy FX770M-et már lehet mostanság venni 35-38ezer forintig, ami minimum 10%-al többet hoz játékok alatt is!
Az SLC-d meg már kicsi.., max ráfér a rendszer ( Win7), meg egy komolyabb game (MW2)! De kéremszépen!!! Hol marad a többi 5-8GB program? Vagy azt másik wincsire rakod? Akkor meg mi értelme az ssd-nek? :S
A külső meghajtód meg persze gondolom nem Power-over, úgyhogy lehet hadakozni a két kábellel...
Nézz meg egy Fusitsu Siemens Pi3560-at, aminek az ára 132.000-170.000-ig terjed, jobb a kijelzője(bár ugyan az a méret), kb. ugyan ott van a vga-ja mint a 9600M GT, két hdd-s, stb... A Te gépednek meg mai ÚJ ára már nincs, még a Refurbished kategóriában sem!
Jah, és ez a Fusi már nem az a régi gagyi fajta Fusi, és zsír új!!!!Konklúzió: Nem is volt annyira rossz az az árazás!
Aktív olvasó vagyok, és persze találok néha hibákat, (pl. a GateWay-el kapcsolatban...), de ebben az árazásban nem volt hiba, az TUTI! Bocsi, de nem tudtam megállni, hogy ne említsem meg!Peace!
-
válasz
Tibcsi75 #1391 üzenetére
Szia!
Okés...akkor kérj érte annyit amennyit akarsz,ez egy hogy is mondjam...segítség azok számára,akik el akarják adni a notijukat,de mint szoktam mondani a végső ár megítélése a tekezedben van. Én ingyen és bérmentve adok tanácsokat,ha ez nem tetszik,lehet menni moderátor bácsihoz.Én is remélem,hogy nem lesz sértődés egyik oldalról sem,de mégegyszer...a végső ár megítélése a te kezedben van,én csak segítek.
Részemről a témát lezárva tekintem...
Üdv!
Bela5 -
válasz
Tibcsi75 #1389 üzenetére
Mármint,kire gondolsz...Jöjjenek beáraztatni laptopot?
Sajnálom,de nem tudok jobbat mondani,mert a géped alapból 156k.-volt...Lehet,hogy többet költöttél rá,de ez soha nem fog visszajönni...Alapból a géped eredeti árához kell viszonyítani....Nem mondhatom rá ,hogy fél-millió forint,mert senki nem veszik meg...Ha akarod hírdetsd többért,de nem sokan fognak érte jelentkezni.A használtnoti piac néhol tényleg nagyon el van szállva....De mit is mondja...Váálság van..
.Mindeni annyit szeretne a gépéért,amennyiért neki is megéri,de sajnos nem mindíg egyeznek az igények.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest