- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
Szuku
csendes tag
Csá!
Nem vagyok szakértő, de nekem Chaintech 7njs Zenith alaplapom van. Mivel nem akart eleinte a hangchip normálisan működni próbálkoztam a Bios frissítésével. A frissítés sikerült (de a hang még mindig egy kicsit beteg) és nem tapasztaltam én se ilyen problémát. Amúgy ha megveszed a lapot és nem az egész konfigra kéred a garanciát hanem az egyes elemekre, a lapra +-rom év!!!!!! garit adnak. Szóval ha ki is purcan majdcsak kicserélik.
Hello. -
Ketama
aktív tag
ASUS A7N8X tulaj vagyok, de nem tapasztaltam ilyet soha. Viszont olvastam én is több helyen bios halálról. Egy lehetséges megoldásként az először metek majd utána kilépek dologról hallottam. Tehét nem autosave és exit hanem manuálisan. Szvsz ez inkább a buherált (UBER) biosoknál jön elő. De aki folyton a biost bújja és ''hackeli'' az számoljon vele, hogy ilyen előjön.
Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- DDR4 RAM modulok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged