Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szolnoki

csendes tag

Mikre nem talál az ember a neten ha guberál...

Itt engem dicsérnek :-))))

Azok a régi szép idők... (egy kicsit elszorul a torkom :-)

Amikor kitaláltam és megírtam a NOW-ot. Csak úgy hobbiból, mindenki örömére.
    Én csak úgy hívtam, Internetet fakasztani WAP-ból. (Eredetiben: vizet a kőből :-)))

Persze 1-2 év múlva rájöttem, amit csináltam valójában egy tunneling megoldás.

Kaptam olyan visszajelzést is, hogy volt akinek a mobil telefonos ügyfélszolgálaton "árulták" el hogy merre keresse a NOW-ot ha átalánydíjas WAP-on akar Internetezni. :-))))

Igaz kiderült, hogy közben a cég aki fizette a telefonszámlámat (céges mobillal fejlesztettem), olyan díjcsomagba lépett amiben nincs átalánydíjas WAP. És a fejlesztés egy hónapja alatt összejött nekem egy kb 120 ezer Ft-os WAP forgalom!!! :-)))) De szerencsére Pannon-nál ki lett dumálva.... :-))))

A webszolgáltató cég, pedig kiborult hogy iszonyatos forgalmat generál a NOW. Kicsiket, de rengeteget. Illetve nem is én, hanem a Tisztelt NOW felhasználók.... nem örültek neki :-) Én viszont igen :-)

Ha valaki érdekel szívesen beüzemelem... már csak a retró feeling kedvéért. :-)))

Szia Tildy...
    Szép emlékeim maradtak Rólad, amikor az élet nagy dolgairól és sok-sok szakmai dologról beszélgettünk ténferegve Győr utcáin. Azóta még nem találkoztam az informatikát annyira szerető és ismerő lánnyal mint Te, pedig azóta eltelt lassan 8 év...
    Kérlek írd meg PM-ben hogy iwiw-en hogyan talállak meg.

Új hozzászólás Aktív témák