- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaG
aktív tag
Sziasztrok mesterek!
Oly fura kerdesem vagy esetem lenne hogy:
Nem regiben ujra tettem az eredeti legalis win10 pro-mat es elkezdett egy olyan tunet jelentkezni hogy bekapcsolas utana gep nem ad képet csak 3-szor ujra indul majd windoz automatikus javitas jön be, ez megkiserli kijavitani az "osszeomlott" windowst. Ami lefrissul es utana noramlisan elindul a gép. Erdekes modon csak reggelnte csinalja elso inditasnak. DE TENYLEG csak reggel! Ha este kapcsolom be vagy maskor akkor nem .Eddig nem csinalta csak miota ujra tettem 2 hete kb. Bios friss minden DRIVER-t frisitettem akkor elmult 1-2 napra. Nincs uj alkatresz annyi hogy, Házat csereltem de mar vagy 3-szor szedtem szet a gepet es tettem ujra ossze. Nem az elso eset hogy geppet teszek ossze vagy szerelek RAM jo CPU jo VGA jo. TÁP hiba lenne? ...de akkor csak reggel 8 kor szar a táp? ..háznak sincs baja. Ingadozo aram lenne? ...dehat ravan dugva egy UPS-re ami 1 éves kb es perfektul megy (FSP EP 850VA). )(NINCS huzva tuningolva semmi amugy)
tényleg tanacstalan vagyok már....koszi..elore is skacok..
-
BalaG
aktív tag
Hy all!
Adott a gépem szinte vacsi uj... (1-2éves).. és mostanaba olyat tesz hogy neha magatol villog a kép meg a kurzor kifagy.. és akad kicsit az egesz gep majd megy tovabb.. aztan par perc és megint kimered a kep majd megy tovabb es ezt jatsza!
(Jatek kozbe pl soha, csak windowsba) Full friss minden driver!
...a gep adatai kepen lathato meg az ertekek is ... nem melegszik..nincs mas baja...
...Lehet a TÁP? (FSP Hyper M 600W)
Valaki tud segíteni, pliz? reinstall?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 5600 1.0TB SSD ÚJ GEFORCE RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- FHD CORE I5 8500 GAMER OPTIMUM PC 16Gb RAM 512GB SSD SAPPHIRE NITRO AMD RX 580 8GB DDR5 1ÉV GAR!
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest