- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
steveetm #35516 üzenetére
Öröm és bódottá, szinte napra pontosan 6 hónappal az első hibabejelentés után, ma csörgött a telefonom és jelezte a szerviz, r7 370-et már nem forgalmaznak igy, ha megfelel adnak cserébe egy gtx 1050-et. És vége, ennyi volt, kényszerből nv fanboi lett belőlem
Köszönöm a figyelmetÜdv.: steveetm
-
steveetm
őstag
válasz
steveetm #35275 üzenetére
Udv,
Ha valakit erdekel esetleg sikerult elernem valami eredmenyt, talan lehet hasznos is lehet, ha hasonloba futna mas is.
Szoval a VGA kartya szervizben volt 1+ honapot, a teljes gepem ezen felul pedig majdnem masfelet. Nem talaltak hibat, utolag visszaneztem az esemenynaplokat, nem volt varatlan rendszerleallas(illetve 2 volt, de keszseggel elhiszem, hogy tenyleg lekapcsoltak nap vegen a tapot, akkor is rettento keves ez a 2 crash, ha nalam is csak ennyi lenne, leszarnam).
Szoval hazahoztam, kemeny 1 napot ment, majd alvo modbol indulasnal szines kepernyo, majd masnap jatek kozben 30 percenkent fagyott, 3-4 egymas utan.
Nem tudom mar pontosan honnan jott az otlet, de elkezdtem jatszani a gpu es memoria frekvenciakkal, es bar konkretan ugyanazt a szines kepernyos fagyast nem, de ha 380-410 MHz kozott van a memoria, akkor szanaszet pixelesedik a kep, neha recoverel a driver, neha nem, BSOD, fekete kepernyo, beragado ablak, amit el tudtok kepzelni, minden tapasztalhato. Ket kulon gepben kiprobalva, 100% reprodukalhato 5 percen belul, barmikor. Es a legjobb, hogy valaszolt az AMD tech support, mert bar szerintem ez elegge evidens, de nem szabadna, hogy fagyjon a kartya attol, hogy LEFELE allitom a memoriat. Szerencsere az AMD szerintem sem normalis ez, foleg, hogy ezt az altaluk adott, raddon settings/overdrive(jelen esetben underdrive^^) alol teszem. Es a kartya tokeltes 350MHz alatt es 420 folott. Legalabbis, ahogy mondtam, unigine, furmark, pixmark, akarmi fut napokig, ami stresszteszt.
Bar a szerviz meg mindig nem vette at ugy a kartyat, hogy ad nekem egy ujat, vegre visszakuldik a gyartonak, reprodukalhato hibajelenseg kisereteben. Mondjuk ez nekem meg 2-3 het, megint, es eddig rafizettem a kartyara 10k+-t kb., de nyugodt vagyok
Szoval nagyjabol ennyi, hatha segit valakinek, nekem meg drukkoljatok, hogy a gyoker gigabyte is elismeri, hogy ez hiba(veluk ott tartok, hogy videokat is kertek tolem, de vegre hajlandosagot mutattak arra, hogy elhinnek hogy talan nincs vele valami rendben).
Udv.: steveetm
-
tserrof77
őstag
válasz
steveetm #35277 üzenetére
Ismerős probléma... az elmúlt fél évben 4 vga kártyát próbáltam meg garanciáztatni (boltos vagyok) hasonló hibákkal. 2 nVidia és 2 Ati. A kártyák CSAK játék alatt csináltak random hibákat, tesztprogramokkal a bánatért sem akartak hibázni. A vége az lett, hogy sokkolóval nyírtam ki őket, mert meguntam az állandó visszaküldözgetést. Ez most, így, lehet hogy durva, de csak így tudtam a kártyák garanciaképes hibával visszaküldeni
-
MrDerekas
addikt
válasz
steveetm #35275 üzenetére
Monitor és monitor kábel csere megvolt már? Alaplap sehol sem ér a házhoz (zárlat)? HDS-el nézd meg a rendszerlemez állapotát. Lehet volt kommunikációs hiba (mikor a rendszerlemez elektronikája leáll, akkor is hasonlóképpen fagy ki a gép) az ssd-vel és kis szerencsével info is lesz benne róla.
Amit még javasolni tudok. Másik egérrel, billentyűvel és monitorral kipróbálni, más típusú rammal is megnézni hozza-e a hibát. Az alaplapi tápcsatlakozókat is átnézni. (hiába volt szerbízben, mert ha a fentiekkel összefüggő a hiba forrása, azt nem nagyon szúrják ki ott. Az alaplap lehet csak egy asztallapon van és úgy mennek rá a komponensek, aztán megy három napig a szintetikus teszt)
Nem tudom milyen cpu hűtőd van, de az is meghúzhatja a lapot, ezzel random cpu hibát okozva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest