- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bekékült a Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
Rakás pénzem van, amit nem igazán tudok elkölteni, mivel nem fejleszthetem a gépeim a szintek miatt... (új kocsit nem érdemes vennem, mert mindhárom szinten van egy elfogadható verdám)
Szóval most a rep számít és versenyeken is ált elcseszek valamit, és kevés Rep-et kapok, míg a Team Escape jobban is megy, több pontot is ad.
Csináltam egy csomó versenyt, szinte sose kaptam tuning cuccot, egyedül a szintekre, meg a gyémántgyüjtésre kaptam...Egyszer volt egy versenyem, egy ellenfél volt, sprint, egész végig első voltam, utána meg kiírja utolsó kanyarnál, hogy 1 percem van beérni, és második lettem. Csávó előtte a térképen sem volt (rövidítés sem volt) No comment.

De összességében nem rossz. NFS-eket alapban szeretem, szintek meg mindig doppingolnak, hogy elérjem következőt, ugyanúgy mint CoD-ban
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Hardcore café
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 105.000ft!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest