- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sajnos én sem tudok jót írni.Ez egy nagy s..r.Nekem még a skill változtatás előtti idők jöttek be a legjobban.Nem a menüvel,meg az autókkal kéne variálni,hanem jöhetnének az új város részek és verseny módok. Szerintem ez így bukta.Úgy érzem,hogy amit a játékra költöttem,azt is hiába tettem.Meglopva érzem magam...
-
válasz
thunder1991 #10346 üzenetére
Szerintem nem váltja meg a "világot" ez a frissítés sem.Milyen jó is lenne ha egyszer kerülnék össze multiban egy azonos teljesítményű autóval.Jaaaa,milyen multi,alig van multi...
-
Valamelyik nap elővettem az EVO X-et és meglepően jó a gép.Biztosan javítottak rajta...
-
-
Bocsi,több ilyen kép nem lesz,de ezt nem tudtam magamban tartani és látszik a lényeg.Ez a valaki,aki rajta van a barát listámon,fél perc alatt 50-es szintű lett és tiz perc alatt legalább 100-szor összeszedte a gyémántokat és én nem néztem végig a bevásárlását.Olyan volt,mint a régi szép lengyel boostos időkben.Ez most kicsapta a biztosítékot erősen. ://///////////
-
Nekem már csak 3 naposra sikerült a SUV ,de őszintén szólva várom,hogy eltünjenek,mert utálom még a tudatot is,hogy van belőle nekem is......Az milyen,hogy az előbb egy Corvette driver,név szerint EL1T3R 14 nitrot nyomott el 2 perces pályán és azt mondta skill kombináció teszi lehetővé a sok nitrot.Lehetséges?
-
Biztosan part függő,de az én murcim talán túl jól kanyarodik.:-)
-
Igen,szerintem is,de erre nem sok esèlyt látok..................l..Valakinek tapasztalatok G-25-27 kormányokkal a world?????
-
válasz
DeadBullet #9199 üzenetére
Sajnos nem tudok többet írni róla/Camino-m nincs és nem is lesz,a Spydert pedig csak egy verseny erejéig használtam/.Hónapok óta nem vettem elő,de jó gép.A garázs mélyén van,azért felejtem el mindig.
-
válasz
DeadBullet #9185 üzenetére
Szerintem jó gép erős nitroval a T2-es Mustang Boss 302.
-
Milyen Mustang jön???
-
válasz
noblem1983 #9130 üzenetére
Igazából 6 van,csak valamiért nem fért ki.
Nem nagyon,de a cél inkább az,hogy az alsóbb szinteken van verseny multiban.Tetszik,hogy nem kell várni perceket.
Ilyen neveken vagyok megtalálható. XENON54-58HUN és a CARRERASTEAM.
-
válasz
DeadBullet #9127 üzenetére
Szerintem a Silver starter mellé járó Carrera s elveri a Mustangot.
-
http://www.amazon.com/gp/product/B007JPKH16/ref=oh_d__o00_details_o00__i00 Én ezt venném a helyedben.Carrera s és Audi A1 +5750 boost.Amcsi címmel reg. az Amazonon és sima bankkártyás tranzakció...Ja és most akciós...
-
Sziasztok! Ha tudtok,írjatok részletes beszámolót a ma esti futamokról. Köszi.
-
válasz
DeadBullet #8913 üzenetére
Az amazonon 15 dollár egy silver starter amihez jár egy carrera s és 5750 boost ha jól emlékszem,amiből kijön 1-1 t1,t2-es csúcs autó.Szerintem nem is kell több a kezdéshez.
-
válasz
DeadBullet #8908 üzenetére
Én nemrég újra kezdtem és sokkal több ellenfél van multiban az alsóbb szinteken.Szerintem ezért ne hagyd itt a játékot!!!
-
Sziasztok!Az RX-8 09' mikor lesz megvásárolható?Valaki infó??Nagy kedvenc a régi a játékban...
-
Sziasztok!Tudja valaki mikor lesz szerver?
-
Carrera S-be raktam 2 nitro erősítőt és 2 nitro hosszabbitót.Azóta acceleration cheater vagyok.Normálisak ezek?Nem látják,hogy nitro gyorsít?Nitro indulásnál 320-ra gyorsít.
-
Üdv!Szerintem jó az 1M.Eszméletlen jól veszi a kanyarokat,bár nem olyan semleges mint a Lotus,de ez szerintem előny.
Kellemes 7végét mindenkinek...
-
Nem értem miért vannak terep gépek a játékban.Ha lenne körverseny a golfpályán és azzal lenne a leggyorsabban teljesíthető,akkor talán...
-
Sziasztok!Eddig egyből a start pillanatában tudtam nitrot nyomni,de ez már nem megy és ez nem kis hátrány.Melyik skill hozná ezt vissza?Még a kedvenc pályámon is kikaptam párszor emiatt.Előre is köszi a segitséget....
-
válasz
noblem1983 #8190 üzenetére
Köszi a választ!!!
-
Sziasztok!Milyen az új Aston?Tapasztalatok?
-
válasz
DeadBullet #8019 üzenetére
Gratula a király cuccoshoz!!!!!
Ez milyen jó lenne egy MR2-be.
-
Végre!!!!Én is nyertem egy ultra rugót a GARDEN BOULEVARD ámokfutáson,méghozzá másodikként.
Jó éjt mindenkinek...
-
Nyomtam párat a Chinatown Tram karikán,de én csak egy 2 kulcsos turbot kaptam.Fene a szerencséteket.
Jó éjt...
-
Nem nekem szólt,de szerintem nem akar költeni erre a sza.ra.Ennél szebben nem tudtam fogalmazni,elnézést.
-
Tegnap este én is így jártam,csak én a verseny végén belefagytam az ablakokba és csak alt+F4-el tudtam szabadulni.Ritkán játszom mostanában és ez még rátesz egy lapáttal.
-
válasz
nmemlekszem #7621 üzenetére
Én azt vettem észre,hogy pár hete/nem tudom pontosan,hogy mióta/,meg sem tudom közelíteni a korábban futott időimet,pedig most van majd minden autómban normális part.De az azóta nem tuningolt autóim sem mennek úgy mint régebben..
SQX_Barto!!!! Én a helyedben még a Z4 helyére megvenném a T2-es M3-mat. -
-
Igen ez lehetséges.Én a startnál szoktam egy nitrot,utánna semmi.
-
Ezek az idők nekem is teljesíthetetlenek.Milyen billentyűzettel nyomjátok?Nekem maximumon sem mozdul el a 60 fps-ről és mégsem tudom hozni ezeket az időket.Biztosan bennem van a hiba.
-
Álljon be a gerince és szakadjon le a veséje az összes world hackernek.Ezek voltak a jó kivánságaim.A rosszakat inkább nem,mert többet nem írhatnék ide...
-
-
Én a T3-as Mustangok közül az RTR-X-et ajánlanám,meglepően jó autó!!!!Még reggeli előtt megeszi a brutálisan kinéző Super Snake gépjárművet.
-
válasz
barack1997 #5881 üzenetére
Én mindig kezdő maradok,mert nem sok időm van a virtuális versenyekre,de sok autóm van és igenis vannak sokkal jobb autók nála.
Ha olyan jó lenne,hidd el,többet látnál belőle a játékon belül.
-
Az RZ-ben én is csalódtam,nem ajánlom senkinek.A T2-es Ford Mustang Boss nagyon jó szerintem.
-
Én a megjelenés napján azonnal megvettem az MR2-t és még aznap 4 report ment az ellenfelek írásai alapján.Nem hitték el,hogy lenitrózom a T3-as csodáikat.
-
Nekem meg valamiért nem engedi a bankkártyás tranzakciót a paypal.Korlátozott fiók.Én sem örülök,.
Amúgy hogyan kerülhet 823 ft-nak megfelelő zlotyiba,ami itt 25 ezer?Engem ezért ba...vet szét az ideg....
-
Na ez nagy szemétség!!!! -
Értelmeset?6 napja semmit nem kapok,pedig 2 névvel is nyomom...
-
Ezzel a kis szörnyeteggel verhető nagyon sok autó még a magasabb osztályokból is. -
válasz
Thunderzolee #5220 üzenetére
Tipp:T2-Ford Mustang BOSS 302
T3-BMW M3 E46
De ahogy Tutu szokta mondani,azt vedd,amit te szeretnél. -
Qru!Neked azért dobálja,mert te félisten vagy.
))) Mi egyszerű halandók megszenvedünk az alkatrészekért.
)
-
Új T3-as autó Alfa Romeo!
-
Egy elmélet.Ma nyertem 7 partot,de mint alap alkatrész volt.Lehetséges,hogy a 550 körüli versenyem miatt kapok használhatatlan cuccokat?Itt olvasom,hogy sok ezer verseny van lefutva mindenkinek és ezt biztosan jobban is jutalmazza a játék.De az is lehet a gond,ami a versenyszámmal összefügg,hogy még csak 31-es vagyok.Hülyeségnek tűnik,de nem tudok más magyarázatot...
-
Várj még 40-ig és M3!!!
-
Tudja valaki,hogy mi van?Se honlap,se szerver.......
Mire leírtam megjött a zöld jelzés. -
Szerintem az új ford mustang!!!Jól gyorsul,fejleszthető,viszont igy ebben az állapotában kis végsebesség/330/.Nekem bejön nagyon.Ami hátrány,hogy nem lehet rá body kittet rakni,le van tiltva az opció.
Mentem 5 TE futamot,abból 4-et nyertem.Nekem van GT3 RS-em is,de jóval unalmasabb autó,viszont tényleg megy ha van bele sok jó part rakva.Buék mindenkinek...
-
Jó a partokádó túlzás volt,de nekem már az is öröm lenne,ha használható alkatrészeket nyernék.
-
-Waterfront road
-Verona Tunnel
-Rosewood & Lions
-Lion's Challenge
-Rockridge & Union
-Lions & hwy 201
-Eagle Drive
-Bristol & Bayshore
Ezekre írják,hogy nem olyan alkatrészt ad amit meg lehet vásárolni,hanem amit be is tennél az autóba. -
Tegnap egy másik partfüggő "kolegával" 2 órán keresztül nyertünk felváltva a partokádó pályákon és semmi.Én még soha nem nyertem használható alkatrészt versennyel.Valaki nem vezetne be a megpartosodás rejtelmeibe?
-
Bejön a Pagani,de még a 10000 is sok érte.
-
válasz
- = Zk = - #4956 üzenetére
Sziasztok! Az M3 E92 szerintem kihagyható!Nagyon szép,de ha tele pakolod csúcs alkatrészekkel,akkor sem lesz nyerő!Én megvettem,mert nagyon bejön,de versenyzésre alkalmatlan.
-
Békés,boldog,nyugalmas,worldús Karácsonyt mkinek!
)
-
http://kepfeltoltes.hu/111216/nfsw001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged