Hirdetés
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Yettel topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁÁ nem, csak életemben nem értem még ilyet, hogy megmagyarázhatatlan okból ne menjen valami
HW-n nem változott semmi, programok terén igen, mert írták, hogy gond lehet a kodek, meg a hasonlók, így töröltem minden ilyet, sajnos nemnagyon használt a dolog..
Mellesleg az xp meg tök szűz, és csak azt tettem fel, ami a játéknak kell.kisza25: nemhiszem, hogy amiatt lenne, hogy kevés a gép, a proci/ram még az optimálisnak is megfelel, nemhogy a minimumnak. A vga gyengusz, azt aláírom, de akkor mivel magyarázod, hogy egyszer meg ment hiba nélkül?
Mellesleg neten olvasgatva, nemcsak nekem van ilyen gondom, hogy még kompatibilisen sem megy, hanem elég sok embernek rajtam kívül..
halkan megjegyzem, hogy már az egy vicc, hogy 2009 második felében kiadott játék, csak win98 kompatibilitásban fut
Azon tesztelték vagy mi?
Komolyan mondom, mindjárt előszedek egy 98-at, és felteszem arra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fujifilm X
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mellesleg neten olvasgatva, nemcsak nekem van ilyen gondom, hogy még kompatibilisen sem megy, hanem elég sok embernek rajtam kívül..
Azon tesztelték vagy mi?
Komolyan mondom, mindjárt előszedek egy 98-at, és felteszem arra