Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz77
aktív tag
Akkor összegezzük : Van egy telkóm amin nem tudok wapozni, mms-t küldeni,file-okat feltölteni és még sorolhatnám a negatívumokat, azt hiszem veszek egy 2110-es nokia-t, tudásban kb. egy szinten vannak... Ha kell valakinek egy ilyen teló keressen meg mert az enyém eladó...

-
Poctar
senior tag
A MemoryCard-ot vásárlásakor próbálj ki egy nagyobbat az üzletben. Biztos megengedik.
Ma csinált egy reset-et a készülékem, csak úgy magától. Pont sms küldése közben. Még egyszer meg kellett írnom az sms-t. Ilyet még nem csinált. Remélem csak pillanatnyi elmezavara volt a telómnak.
Készítettem pár fotót a természetben. Párat felrakok majd a weblapomra. Szerintem elég szépek lettek. Ha van fény, akkor nagyon jól sikerülnek a képek. -
Poctar
senior tag
Az 5 nap egész jól hangzik. Sajnos az 1800-as aksi kicsit nagyobb a másiknál.
Nekem a telóhoz adtak:
-teló![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-2db aksi
-headseat (mono)
-doboz
-papírok (kézikönyv, stb...)
-220-as átlakító, mert alapból 110-es a töltőm. A töltőn tölthetem csak az aksit is
Ha jól tudom a telóba max 128Mb-s MemoryCard-ot lehet rakni. Ez nem vmi nagy. Ha utána számolsz, akkor mp4 formátumban nem sok minden fér fel. 3gp-ben meg rengeteg.
Itt tényleg meg kell gondolni a minőség vagy hely dolgot.
Mennyiért veszed a memókártyát és mekkorát?
Én telepítetem a modemet, de a modem lekérdezésénél nem reagált. Ezt még holnap megnézem. Bár, ha rossz lenne, akkor sem vinném vissza, mert nem hiszem, hogy megbínák javítani.
Neked a services gombra mi jelenik meg a képernyőm? (Nekem nagy fehérség.)
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Kár, hogy te sem jártál sikerrel. Nem értem, hogy ehhez a jó telóhoz, hogyan készíthetnek ilíen ''rossz'' progikat. Keresni kellene olyaan progit, ami kezelné a telót.
Sikerült a videó konvertálás
Úgy vettem észre, hogy .3gp-be érdemes konvertálni, mert ez a legkisebb. Bár ez a legrosszabb minőség is.
Készítetem 5perces részleteket, melyek a következő méretűek és formátumúak:
.3gp -1,97 MB
.wmw -14,3 MB
.mp4 -14,4 MB
.asf -16,6 MB
A 3gp lényegesen kisebb, mint a többi, de rosszabb is. Sajnos van benne pixel rendesen, de a telón ez már nem látszik nagyon.
Talán az mp4 a legszebb. Kisebb felvételekhez ez a legjobb megoldás szerintem.
A wmw-ről és asf-eől inkább nem beszélnék.
Holnap lesz egy kis időm weblapot szerkeszgetni és ha minden símán megy, akkor Szerda hajnalban fenn lesz a ''kész'' weblapom. Felrakom az összes drivert a telóhoz és mindenféle doksit.
Internetet próbáltad már teló+Pc segítségével? Mms-t sikerült már beállítanod?
Te tudod, hogy ezeknek a telóknak mi alapból a telefonkódjuk (handset code)?
Ugyanis enélkül nem tudok normális Bluetooth kapcsolatot létesíteni.
Ma egésznap nyúztam a telót. rengeteget cameráztam és így a kisebbik aksi 1.5 napot bírt ki. Most beraktam az 1800-as aksit. Kicsivel nagyobb. Kíváncsi vagyok meddig bírja.
Te tudsz a telóhoz stereo fejhallgatót? -
Poctar
senior tag
Tehát meghajtóként fog látszódni a memoryCard. Ez jó, nagyon jó.
Itt a Synchronos progi:
Bővebben: link
Sajnos nem volt időm a weblapomat szerkezteni, de a lényeg, hogy letölthető a progi. -
Poctar
senior tag
-
Poctar
senior tag
Nekem van eredeti Cd-m, még a doboza is megvan. Söt minden megvan hozzá, csak a nyavalyás telefon kód nincs.
A gyári Cd-n 3 dolog volt a telóhoz:
-Driver
-616 PC File Transfer
-Intellisync Lite for NEC 616
A 616 PC File Transfer progival nem sikerült sms töltenem, ha jól láttam, akkor nem is tudja.
Próbáltam a sms mentésre az Intellisync Lite for NEC 616 progit is. Szinkronizált is elvileg mindent (sms, telszámok, calendár,...). De sajnos nem tudom, hogy hová mentette őket. Nem találom sehol sem.
Kicsit fotozgattam és videóztam a kicsikével. 100képet tudtam készíteni, videót még tudtam volna menteni.
A legjobb képfelbontása: 640x480 (hátsó) / 352x288 (szemközti)
Ez szerintem elég jó felbontás. Sajnos ha kevés a fény, akkor nagyon pötyösek a képek. Ez mind a 2 kamerára érvényes.
A legjobb videofelbontás: 176x144
Ezt egy kicsit keveslem. A 352x288 már sokkal jobb lenne. Van vmi mód, hogy nagyobb legyen a felbontás? Ami még nem nagyon tetszik az a max 61sec-es (legrosszabb módban) felvételi idő, a legkevesebb 08sec (legjobb módban).
A memory Card-ra lehet többet is felvenni?
Mekkora memót a legnagyobb memory Card amit kezel? A kézikönyvében vmi 128Mb-ről írtak.
1 nap alatt nagyon sok mindenre rájöttem a telóval kapcsolatosan. Remélem találok még benne pár jó dolgot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
col
addikt
Bővebben: link
én pl. itt találtam meg a wap-ot, az oldal alsó részén a Connectivity felsorolásban...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)