Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
Processzor
üzenetére
hát, 300 mhz nem tűnik soknak, nem valószínű hogy lenne rá gari. Én tutira szétszedném, és szétnéznék, hogy hol van benne a hődióda, aztán fixre belőném és kész. Igazából az említett tipust még képen sem láttam, de az elmélet olyan szépen hangzik

-
Sipi-
őstag
Nézz körül a biosban az APM körül (kapcsold ki). Asszem ez oldotta meg nekünk is a portocom laptopon az ilyen problémát.
-
Processzor
tag
Melegedő lápostopról. És Esmein javaslatával kapcsolatban arról, hogy szervízbe vigyem vagy vajh én is elboldogulok?
-
Flashy
veterán
amúgy miről van szó?
-
Processzor
tag
v. xvíz?
-
Processzor
tag
Illik szétszedni? Menni fog? pc-kben már otthon vagyok.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Processzor
üzenetére
tápra kötést javaslom.
-
Processzor
tag
Bekapcsoláskor elindul a kis hűtőventilátora, de amikor elkezdi betölteni a Windows-t, pittyenő hang kíséretében leáll és használat közben sem indul újra. Ellenben gyönyörűen kezd melegedni az egész hóbelevanc, így kénytelen vagyok kikapcsolni a gépet, mielőtt megsül a professzor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8/256
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest