- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Sony Xperia XZ3 - egy lencséből főzelék?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Sziasztok,
Függetlenítéssel kapcsolatban szeretnék infót kérni. Adott egy 3 éve előfizetés mellé vásárolt iPhone, ami ugye hálózati záras. Múlt héten szolgáltatót váltottam, előtte pedig még átírattuk az előfizetést a feleségem nevére, mert azt a tippet kaptuk, hogy így zökkenőmentesebb a váltás (Magenta 1). Valóban így is lett, a 4. napon már aktív is volt a másik szolgáltatónál a szolgáltatás. Mivel hálózati záras az iPhone így nem tudom belerakni a Telekomos SIM-et, egyelőre a céges Samsungban van, csak így kb. semmimet sem tudom használni. Tudom, én vagyok a hülyes, mert voltam bent személyesen is, meg ügyfélszolgálattal is beszéltem pár héttel ezelőtt, de akkor ez valahogy nem jutott eszembe. Röviden összefoglalva: adott egy Vodafone függő telefon, amit szeretnék függetlenítetni, de már nem vagyok Vodafone előfizető. Hogyan tudom intézni a függetlenítést? Tudom egyáltalán még intézni? Mi kell hozzá?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Router gondok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs