Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmike
tag
Helo!
Megvettem a northpole-t, és a boltban fel is rakta a srác. Hibátlanul működik, de azért lennének kérdéseim:
- a paszta kicsit elkenődött a nyákon, le lett később törölve zsebkendővel, de azért egy picit látni, nem lehet ebből valami gond?
- a ventik teljesítményét hogy kell beállítani annak vonatkozásában, hogy mennyi a hőfok?
nekem eddig az atitool ''gyári'' beállításai vannak
Előre is kösz! -
Jimmike
tag
Szevasztok!
Egy Glacialtech nortpole 1000-esben gondolkodom. Egy Sapphire x800 gto-ra menne, mert sajnos a gyári hűtővel elég magas a hőmérséklet.
Valakinek tapasztalata az adott hűtőről? -
Jimmike
tag
Szevasztok!
A következő kérdésem lenne:
Pénteken feltelepítettem a gépemre az atitool prog.-ot. Amikor bekapcsoltam, azt, hogy ''3d wiew'' (forog egy kocka), akkor a következő értékek jelentek meg kb. 10 perc után:
100%
98 fok
58 fok
Meg kell-e ijednem, és rohanni új hűtőt vásárolni?
Játékok után a fokok:
66-69 fok
55 fok
Mit tegyek? -
Jimmike
tag
Szevasztok!
Van nekem egy Sapphire X800 Gto vga-m gyári hűtéssel. Nem melegszik és nem is hangos, viszont olyasmi hangja van, mintha valami hozzáérne a ventijéhez.
Csak akkor hallom, ha lehalkítom a zenét stb., de mégis érdekelne, hogy nem-e valami meghibásodás előjele ez?
Megnéztem és nem ér hozzá semmi, csak ez a fura hang. Ha valaki már tapasztalt ilyet, az lécci szóljon. Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged