Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Én meg a fosbúk, insta stb. fertő megszüntetéséért adnék hálát, de sajnos az élet nem kívánságműsor...
Az hogy a supportosok mivel szívnak, az hol érdekeljen már engem? Ha egy környéken probléma van az áramszolgáltatással, akkor hogy a supportos cég ne szívjon, ezért szüntessük meg a szolgáltatást a környéken, szántsuk be villanykarókat, vezetékeket...
(#10) --Disztroj--
Arról beszélek, hogy ha történetesen nem vagyok gép előtt és bele kell néznem egy dokumentumba, akkor azt a CC mobil appja biztosítja. Akár többszáz oldalas indesign állományt is végig tudok benne nézni. A többi cloud app az ilyenre csak pislog.
Persze, nyilván az az üdvözlendő, hogy ha az ember fizet egy szolgáltatásért, akkor annak emeljék meg az árát és egyben butítsák le. És még tapsikoljunk is hozzá...
Lassan tényleg érik az Affinityre való váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest