- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mégsem érkezik előbb a Pixel 10 a vártnál
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
válasz
JHONNY 79 #27233 üzenetére
Pont olyan modulokat vettél ami benne volt az ajánlott ramok listájában?
Mert ha nem, akkor a panaszod nem jogos. Annak idején ezt levélben közölte velem a Gigabyte Support.Az első négy linkelt panaszt-tapasztalatot megnéztem, többet nem fogok, mert sok idő, de az 4-ből 0, egyik sem a használt ramok hibájából volt.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a Giga lapoknak borzasztóan xar a memóriákhoz való viszonya. Anno DDR korszakban volt velük gondom, nem is használok azóta Gigát, pedig amikor még egy foglalatban lehetett használni az Intel és AMD procikat, csak Giga lapokat vettem magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fotó állvány eladó
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest