- iPhone topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Én anno még XP-s win alatt (~3 évvel ezelőtt) szívtam ezzel a viprével, és akkor még volt hazai supportja is!
Megvettem a lifetime liszencet - ha jól emlékszem akkor 22 ezer körül volt - és használtam. Majd úgy adódott, hogy leszedtem a viprét majd újra felraktam. Na ettől kezdve nem akarta elfogadni a megvásárolt lifetime liszencemet, mondván, hogy már lejárt...
Hazai supporttal ( magyarországi forgalmazója akkor a Yellow Cube 2000 Kft. volt) tucatnyi email és több órás telefonálgatással sem jutottunk megoldásra. Próbáltuk már azt is, hogy az angol nyelvűt használjam, ezt el is fogadta de a következő frissítéskor megint csak a képembe tolta, hogy lejárt a liszencem. Ha leszedtem és újra felraktam (az angol változatot) akkor elsőre mindig elfogadta a lifetime kulcsomat de mindig csak az első frissítésig. A lifetime - örökélet liszenc!
Még pár hónapon át a fiam újságos kódjával használtam (azt érdekes módon mindig elfogadta) de aztán ez a lehetőség is megszűnt, így ment a kukába a vipre meg az elbukott összeg amiért megvettem.Ez csak az én saját véleményem, nem akarok ezzel senkit sem elijeszteni ettől a védelmi programtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest