- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Én anno még XP-s win alatt (~3 évvel ezelőtt) szívtam ezzel a viprével, és akkor még volt hazai supportja is!
Megvettem a lifetime liszencet - ha jól emlékszem akkor 22 ezer körül volt - és használtam. Majd úgy adódott, hogy leszedtem a viprét majd újra felraktam. Na ettől kezdve nem akarta elfogadni a megvásárolt lifetime liszencemet, mondván, hogy már lejárt...
Hazai supporttal ( magyarországi forgalmazója akkor a Yellow Cube 2000 Kft. volt) tucatnyi email és több órás telefonálgatással sem jutottunk megoldásra. Próbáltuk már azt is, hogy az angol nyelvűt használjam, ezt el is fogadta de a következő frissítéskor megint csak a képembe tolta, hogy lejárt a liszencem. Ha leszedtem és újra felraktam (az angol változatot) akkor elsőre mindig elfogadta a lifetime kulcsomat de mindig csak az első frissítésig. A lifetime - örökélet liszenc!
Még pár hónapon át a fiam újságos kódjával használtam (azt érdekes módon mindig elfogadta) de aztán ez a lehetőség is megszűnt, így ment a kukába a vipre meg az elbukott összeg amiért megvettem.Ez csak az én saját véleményem, nem akarok ezzel senkit sem elijeszteni ettől a védelmi programtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest