- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
vilmos.nagy #19603 üzenetére
Kicsit visszaolvastam, mert unatkoztam, rád bukkantam...
Nos, nálam pont ugyanez van/volt, csak az enyém decemberi,
Én bevittem mindent, de csak a kis füzet kellett, illetve a teló, még a hátlapot is visszaadták...
Csere teló van, ami éppen van nekik erre a célra, általában valami "ecccerű".
Majd kérdezik a hiba leírását...
Nyomatékosan mondjad meg, írják bele, h véletlenszerűen újraindul, és szar...
"NE FRISSÍTSENEK RAJTA SZOFTVERT, MERT FOS, NEM SZOFTVER HIBA!'"Én mellékeltem levelet, hogy mikén lehet előcsalni a hibát, illetve beleírtam, h nem vagyok debil kis unoka, vagy meszes nagymama, nem user error, és szoftverfrissítés nem oldja meg, mert azon túl vagyok...
Kb holnap lesz egy hete h leadtam...
Jah, minden bolt heti egyszer ürit, csütörtök vagy péntek, akkor viszik, az addig leadott telókat szervizbe,
senki, de senki nem tudja megmondani h ki a hivatalos szerviz, se személyesen, se telón a callcenteres,... teljes debil társaság...
De több mint valószínű h az ecare lesz az...ui: ha 30 naptári napot meghaladja a szervizelés, kötelesek újat adni...
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Nekem ezzel a hibával volt garanciában kétszer is a telefon, először 3,5 hétig, kicserélték az akkut, persze semmit sem ért. Második alkalomnál alaplap csere, akkor 7 nap volt a javítás, de azóta (1 hete) nem tapasztaltam semmilyen problémát.
A garancia papírja kell, a készülék, akku, személyigazolvány, hátlapot visszaadják. Tőlem ennyit kértek.
Csere készüléket én nem kaptam, igaz nem is kértem, a régi Star II erre megfelelt. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
A telefonod topikjában lenne érdemes érdeklődni, felületesen követem a készüléket és nagyon háklis, van akinek javul - van akinek nem...
Elméletileg garilevél, számla a biztonság kedvéért, otthon csinalj az allapotarol fenykepet hogy szerviz ne csessze szét, 1-3hét és elméletileg fapados telót adnak helyette. Gyorsabb ha kozvetlennul szervizbe adod le de akkor talan nincs csereteló. Ja és szigorúan gyári rom legyen rajta minden superuser meg root nelkul, mert köcsögölnek a retkek az ilyenek miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest