Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    válasz copass #40687 üzenetére

    Soha nem vennék semmit olyan eladótól, aki nem vállal legalább 3 nap garanciát az eladó portékájára :( Ez olyan, mintha az eladó tudná, hogy van valami bibi a cuccával.

    Nyilván a rosszhiszemű vevők ellen valahogy védekezni kell, pl. adod a papírt az expószámról, mert így kiszűrhető, hogy a vevő 2 nappal később 5000 kattintással több expóval hozza vissza neked a gépet. Meg csatolsz pár nagyfelbontású képet a gép állapotáról, amelyek alapján le tudod csekkolni, hogy a visszahozott gép olyan állapotban van-e, mint amilyen állapotban te átadtad.

    Az általad leírt kacifántos kitételekkel vevőként csak akkor írnám alá az adásvételi szerződést, ha te megengednéd, hogy én a mobilom hangrögzítőjével felvegyem az általad elmondott szöveget, ami bizonyítja, hogy te milyen tulajdonságokat, hibákat, problémákat soroltál fel az eladó termékedről, mert enélkül esélytelen lennék bizonyítani, hogy a később észlelt hibát te elmondtad-e az átadáskor, vagy hallgattál róla.

    Na mindegy, nagyon valószínű, hogy mi az életben sosem fogunk üzletelni egymással, mert annyira eltér a hozzáállásunk az ügyhöz :K

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák