Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a scania amit én keresek olyan szinten hasonlít amit linkeltem,hogy biztos közös munka volt.Ikaruskent se találtam meg és scania-ra emlékszem.
Lehet,hogy egy travego-ban ültem.Sajna hajnalban utaztam vele és sietnem kellett,nem engedik a WC használatát

E95-ben azt szerettem,hogy a kezemet az ablakon ki tudtam támasztani,a lábamat bokamagasságában be tudtam akasztani a perembe és olyat tudtam mindig aludni,hogy ébresztőt állítottam be minden egyes alkalommal

-
Keresgettem de nem találtam.Ilyemsi buszok voltak a bécs-budapest marathonon csak az egyik olyan full extrás volt,hogy az hihetetlen.Faberakás,nap narancssárga világítás

400 Le kézi váltós volt és emelkedőn 4-eben úgy húzott hogy nem hittem a szememnek.
Nem hiába ültem elől
Ez is a kedvencem Ikarus E95:

Van egy Scania busz,de nem találom sehol.Így néz ki majdnem.Volánbusznál volt régebben,de miután kiadták alvállalkozóknak a buszokat és azok kínai king long sz@rt adnak.NC
-
Ha tényleg ki akarnának rabolni akkor eldobnám a telefont vagy verekednék érte,mint hogy övék legyen és ha leszúrnának sem bánnám olyannyira,mert inkább meghalok mint egy ilyen rossz világban kelljen élnem.Bár ott nem lennék ennyire bátor,de már tököm tele van mindennel és inkább megteszek mindent,mint hogy félelemben és rosszabb világban éljek

-
Ahhoz,hogy indexet megnézd arra ok,de igen a levelezés vagy ph jelszavat is simán el tudnák lopni.
Remélem nem annyira veszélyes a helyzet itthon,hogy ettől félni kelljen.Bár tényleg olyan sok mindent meg lehetne tudni csalóként,hogy biztosan valaki csinálni fogja.De szerencsére nem fogok sokat utazni meg van mobilnetem
-
Van facelift.Az egyikben pl kijelzi a következő megállókat egy kis digitális táblán és a fülkében még telefon is van.
Képet szerintem nem tudok,de ezt vettem észre hogy a 2. a digit tábla és a műszerfal más.Azért Credo és Ikarus van elől,mert magyar nem?Volvo sem tökéletes és még nem is magyar akkor miért olyanra szavazzanak.Meg van wifi a Credo+Ikarus-on
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)