- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olcsóhús
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, találkoztatok-e már az alábbi hibával:
"Mustek ScanExpress A3 USB" -t telepítenék XP-re, a drivert a gyártó honlapjáról ("http://www.mustek.com/product_resources/drivers/scanner/usbport/a3usb/win98-me-2000-xp/A3%20USB.zip") szedtem le.
A telepítés végén reboot-ot kér, megadom, majd miután felállt a rendszer, csatlakoztatom a scannert a géphez, jön a bubi jobb lent, hogy nem lehetett felismerni az eszközt, és az Eszközkezelőben az "USB vezérlők" alatt "Ismeretlen eszköz"-ként jelenik meg, de nem sárga felkiáltójellel, és a tulajdonságok alatt "nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz" felirat kókad. Mivel inf file sehol nincs, így frissíteni sem tudom az illesztőprogramot. Egy fórumon aspi drivert írogattak, feltettem, láss csodát, látja az eszközt, scannelek, de reboot után megint ismeretlen eszközként definiálja az xp.
Mivel gyakorlatilag elég rapszodikos a felismerése, és ehhez kell 2-3 óra tökölés, kérdezem, van-e vmi megoldásotok, mert egy csavarhúzót már beleállítanék a scannerbe.
Előre is köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest