Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Van 1 kis gondom és nem tudom hol lett elszúrva

A következő a hejzet:
Adott 3 gép, mindegyiken 1-1 outlookkal. Ezen outlookokoknak van 3-3-3 profiljuk, ami 1-1-1 email cimhez tartozik. Ugye erre azért van szükség, hogy bármelyik gépről elérhető legyen mind a három mail cím, és a felhasználó dönti el, melyikbe szeretne bemenni, és ott böngészni, ill levelet küldeni.
Eddig ment minden, de nem tudom mi történt, gondolom a jogokkal a szerveren vagy passz, de most egyik outlook se küld ki üzenetet. Látszólag hibaüzi nélkül berakja az elküldött elemek mappába, mindenkinek az a tudat, hogy elment, de mégsem... Küldtem a leveleket, egyik sem ért célba.
Aztán beléptem az outlookba az _aktuális felhasználó_ profiljával (ezt általában nem is használják, bár a lehetőség persze adott, mindenki freemailezik inkább lol) lekérem a leveleket, erre megjön a hibaüzi (ODA!!!) hogy: "a levél nem kézbesithető, mert nincs joga erre a cimre küldeni, lépjen kapcsolatba az rgazdával".Na itt akadtam el, miért a saját felhasználójáról akar küldeni, ha egyszer nem azzal a profillal van bejelentkezve? Miért nem dob ott hibaüzit, és miért nincs joga elküldeni? :S
A serveren beállítottam, hogy az adott levelezési fiókot használhassa (full access) az adott felhasználó.
Ezen kívül még f-secure spamfilter van a serveren, ami megemlítendő.

u.i: ha imap-ra állítanám, jobb lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest