Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moondance
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném
Szeretnék venni egy új mp3 lejátszót, miután a réginek a gombjai már eléggé meghaltak, de sajnos nemigen tudok dönteni (igazából azt sem tudom mit keressek).
A szempontok kb. ezek lennének: jó lenne, ha normálisan szólna, kb. 20-30 e Ft-om van rá, és nem lenne az sem rossz, hogy ha mondjuk 1 v. 2 év múlva az akksija tönkremegy, tudjak bele másikat venni. Nem feltétlenül kell csilli-villinek lennie, elég az, ha a számok között tudok válogatni.
Köszönöm előre is! -
Moondance
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, meg is rendeltem ma egy feketét (12 volt húsvéti akcióban).
Az, h. normálisan szóljon, azért volt inkább fontos egyébként, mert az előzőn nem nagyon lehetett pl. úgy meghallgatni egy Nightwish számot, hogy ne recsegjen, akármit dugtam bele... na mindegy, köszönöm mégegyszer -
Moondance
csendes tag
Sziasztok!
Haza is hoztam... viszont lenne még egy kérdésem... mit kell csinálni, hogy tudjak rá másolni? mert töltődni vígan töltődik, de a sajátgépben sehol nem látom Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest