-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolkovi
csendes tag
válasz ponti_ak #7085 üzenetére
mindenfélével, stílussal és formátummal egyaránt, veszteségmentest flac-el tömörítettel mp3 és egy album ogg (system of a down)
elektronikus, hip hop, alternativ rock, indie rock, népzene (csík zenekar), és ilyen régi kedvencek mint queen vagy pink floyd, vagy doors... úgy 2-3 napja tesztelem a két lejátszót, elég kényes vagyok (elképesztő a cx 95, és fura de ennek be kellet melegednie, de komolyan, első körbe mikor beraktam az "agyamba" nem szólt olyan szépen mint most, elképesztő, mint mikor összerakunk egy hifit és kell neki egy jópár üzemóra hogy úgy szóljon ahogy illik)
kipróbáltam még egy régi sony fülessel is, aminek mondjuk már elég bajos a membránja, az a meizu hangzását nem annyira kedvelte vissza kellet venni azokból a hírös mélyekbőlcsüsz
-
renato
aktív tag
válasz ponti_ak #7085 üzenetére
hát igen, elmentek a PMP irányba, de nyilvánvaló miért.
csinálhatnának valszeg egy új U3-ast, vagy egy Clip szerű kis masinát... de megéri?
Nem vagyok benne biztos. Kis darab kütyü lenne elég olcsón, ezzel nem lehetne nagyon sokat szakítani (persze függ attól is hányan veszik meg).. De szvsz úgy itélték meg nekik neméri meg erre gyúrni, mert a Clip alá költségekben nem nagyon tudnak menni, a Clipnél gyengébbet (összerakás, anyagminőség) meg nem akarnak. És meg is értem őket.A PMP, BMB fronton nyomulnak, mert szal itt kell, ebben van újdonság, és szerintem létjogosultság. Üzletpolitika az egész persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest