Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nah én rájöttem mi a gáz! Legalábbis nekem sikerült. Az SMTP szerver kiszolgálójának felhasználónevének ugyanannak kell lennie mint az alap (nekem chello-s) e-mail címem. Én mondjuk egy alcímet használok, de azt kell oda beírni felhasználónévnek amit pl akkor adsz meg ha belépsz a kezeles.chello.hu oldalra. Tehát nem az alcímet. Eddig nem így volt, simán a nevem volt beírva és működött, nem változtattam semmit és ugyanaz a probléma lépett fel mint nektek.
Leteszteltem, létrehoztam máshol egy e-mail címet, küldtem rá egy levelet, és megkapta a másik cím. Szóval nekem működik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest