- Poco X6 Pro - ötös alá
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Egy óra, két rendszer
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Mint sok minden ez is állítható és elég beszédes."
Hát, lehet, hogy "beszédes", de nem az én nyelvemen beszél.
Értem ez alatt, hogy nem nagyon tudom hová tenni ezt a beállítást. F@ngom nincs, mik ezek a SpamAssassin és társai, és mit kell beállítanom ahhoz, hogy ne ők döntsék el mi spam és mi nem, majd én eldöntöm és megjelölöm. Tök gagyi, amikor fontos levelet nem kapsz meg, mert napokkal későb kiderül, hogy szemétnek érzékelte a rendszer. Egyébként nem volt bepipálva, mégis ment automatikusan a spam mappába néhány fontos levél."Nem, letiltani nem tiltja, ahhoz szűrő kell. (Posta lehet, hogy így műxik, de pl. az Outlook sem így műxik, spam-ként jelöléstől függetlenül lehet tiltani a feladót"
Ez komoly, hogy egyenként, feladónként kell letiltogatni a spam levelek feladóját? Ebből a szempontból akkor a kőbalta egyszerűségű Posta az etalon. Ott ha áthúztam spambe egy levelet, már tiltotta is le a feladót, ki is írta. Teljesen természetes, logikus, és magától értetődő szerintem. Kár, hogy itt nem így működik. Persze biztos van valami oka, de ezt még nem látja át "csekélyértelmű medvebocs"-agyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Értem ez alatt, hogy nem nagyon tudom hová tenni