Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Poldi
    tag

Helló!

Globális beállítás alatt azt értem, hogy ha pl van 3-4 postafiókom akkor mindegyik 1 bejövő postafiókba érkezzen stb, mikor egy új postafiókot csinálsz akkor rákérdez de én nem azt választottam, szóval a kérdés az ha már nem globálisnak vannak beállítva hogy lehet ezt a 3-4 postafiókot beállítani annak?!

Illetve még 1 kérdés: a Thunderbird tudja kezelni az olyan mappákat mint pl ha belépek emilre és ott létrehozok új mappákat és oda mentegetem a régibenni fontos üziket?! (pl: citromailbe van egy régiek mappám és oda másolgatom ezeket az üziket), szóval az ilyet tudja kezelni vagy csak bejövő, kimenő, kuka?!

Ok, egyre gondolunk. Tehát ott keresd ahol előzőleg is írtam.
    Fent a szöveges menüben: Eszközök/Postafiókok beállításai...
    Kinyitod az állítani kívánt postafiókot és kiválasztod a ''Kiszolgáló beállításai''-t.
    Itt jobbra lesz egy ''Haladó...'' gomb. Katt, és a POP-fülön ott díszeleg: ''Globális gyűjtő''.
    Arra vigyázz, hogy ha átállsz, előtte a postafiók összes levelét másold át, mert a postafiók eddigi mappája törlődni fog (erre a progi is figyelmeztet).
    Ha mégis külön mappákat akarsz az egyes postafiókoknak, akkor visszafelé ez az út nem müxik (nekem legalábbis nem sikerült, csak almappákat tudtam csinálni :( Ilyenkor legegyszerűbb újból létrehozni a fiókot külön mappával.

Az üzenetek válogatására ajánlom a szűrőket: Eszközök menü/Üzenetszűrők...
    Itt különböző szempontok alapján pl. áthelyezheted az egyes bejövő emileket a már korábban létrehozott almappákba. Ezt természetesen automatikusan végrehajtja a levelező, ha a szűrőbeállítás aktív.

Üdv!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák