- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poldi
tag
Ok, egyre gondolunk. Tehát ott keresd ahol előzőleg is írtam.
Fent a szöveges menüben: Eszközök/Postafiókok beállításai...
Kinyitod az állítani kívánt postafiókot és kiválasztod a ''Kiszolgáló beállításai''-t.
Itt jobbra lesz egy ''Haladó...'' gomb. Katt, és a POP-fülön ott díszeleg: ''Globális gyűjtő''.
Arra vigyázz, hogy ha átállsz, előtte a postafiók összes levelét másold át, mert a postafiók eddigi mappája törlődni fog (erre a progi is figyelmeztet).
Ha mégis külön mappákat akarsz az egyes postafiókoknak, akkor visszafelé ez az út nem müxik (nekem legalábbis nem sikerült, csak almappákat tudtam csinálni
Ilyenkor legegyszerűbb újból létrehozni a fiókot külön mappával.
Az üzenetek válogatására ajánlom a szűrőket: Eszközök menü/Üzenetszűrők...
Itt különböző szempontok alapján pl. áthelyezheted az egyes bejövő emileket a már korábban létrehozott almappákba. Ezt természetesen automatikusan végrehajtja a levelező, ha a szűrőbeállítás aktív.
Üdv!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- S22 Ultra 512/12
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyenkor legegyszerűbb újból létrehozni a fiókot külön mappával.