Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotya678
csendes tag
Üdv! újra
Még most sem oldódott meg a gondom amit már 1-2 napja leírtam (ha nem emlékszel akkor itt van a hsz-em itt )
Felszabadítottam 3GB-ot de semmi, előtte (mielőtt felszabadítottam volna 3GB-ot) és utána is volt reinstal. Mi lehet a gond?
Légyszives segítsetek. Előre is köszi! -
zotya678
csendes tag
Üdv!
Volna egy kis problémám mégpedig:
Mikor rákattintok ikonra, akkor nem hogy a kezdőoldal töltődne be (Google) hanem egy üres lap lesz, és az ablakoknál is csak az van hogy névtelen. Akkor ha pl itt az oldalon is van hogy Fórum vagy Hardver és erre is rákattintanék erre sem reagál. Akkor frissítenék és arra sem reagál. A Firefoxban van ilyen kis házikó ( ha rákattansz akkor a kezdőlapra vezényel) és az sem működik.
Válaszotokat előre is köszönöm!Amit eddig próbáltam:
Vírus irtást és ennyi
De az is lehet hogy kevés a merevlemezen a hely,mivel hogy mindig rinyál a Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az is lehet hogy kevés a merevlemezen a hely,mivel hogy mindig rinyál a Windows.
KAMI911