- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
válasz KubanitoS #9452 üzenetére
Igen. Hát a mai napig visszasírom (najó ez kicsit lehet túlzás), mert nagyon szerettem.
Soha semmi bajom nem volt vele, és szerintem a mai napig az egyik legszebb és legkezesebb motor. 6000-től megy mint állat, nagyon jó az üléspozíció, könnyen kezelhető és nagyon megbocsájtó egy gép. Amit fel lehet hozni negatívumnak, az talán a fék-futómű duó, de a kategóriájában, még így is a legjobb (Hornet, GSR, Fazer).
Ez volt az enyém: videoItt van egy nagyon barátságos Z fórum: Z1000/Z750
Egyszóval ajánlom, nem kicsit!
-
doc
nagyúr
-
KoVee84
senior tag
válasz KubanitoS #9456 üzenetére
A motorosnak nem kényelmetlen, 400-500 km-t gond nélkül le lehet vele húzni, ráadásul, ha egyedül motorozol, akkor az üléspozíció kívánja a huncutságot és állandóan kanyarodni akarsz ... az utasülés az már más kérdés. Kicsit meg van döntve az ülés előre, ezért az utas mindig a nyakadba csúszik, ez ellen nem lehet mit csinálni. Barátnőm szerint a ninja sokkal kényelmesebb utasként, pedig azon akkora az utasülés mint egy félbehajtott szalvéta. Mondjuk a motort magamnak vettem, nem neki
@Tayrol: Te is fent vagy sportmotoron? Ja, megvagy! Bandit 650 K7?
[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
Ezen az őrültségen én is nagyon gondolkodtam, mikor eladtam a Zét aztán rájöttem, hogy nagyon hiányozna egy-egy jó motorozás a barátokkal, néha leugrani a Balcsira vagy a Velencei tóra stb.
Szerintem - hangsúlyozom, hogy ez csak az én véleményem - ésszerűbb választás venni egy sportmotort + pályaidomot. A motor így is ~ 5 hónapot garázsban áll a tél miatt, hogy kettő álljon ott, az már luxus, még akkor is ha a pályagépnek nincsenek papírjai. Költeni ígyis-úgyis kell a pályagépre, mert a kopó alkatrészek fogynak, mint állat + pályanapra csak kocsival tudod kivinni és egy évben max 10 napot használod. A pályabérlés sem olcsó. Erre jönnek még a robogó költségei.
Biztosan ezt akarod? -
Integra
titán
válasz KoVee84 #9462 üzenetére
én már egy ideje átépítettem pályára a bringám, de rajta a rendszám, pont anyagi okok miatt. jóval biztonságosabban tudok így döngetni, de tudom, így sem az igazi.. de a semminél így is jóval több nincs mese, több zsét kell keresni, hogy legyen egy busz a pályataligának, amin nincsen rendszám...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
yodamastah
őstag
-
stifi
senior tag
válasz Integra #9467 üzenetére
én holnap is megyek kakucsra, azt a stratégiát választottam hogy a biztosítónál áll egy javítási ajánlat a sérült motoromra amit még nem indítottam el, nyugodtan el tudok esni mert az idomok cserések
csak figyelnem kell hogy bal oldalra essek
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Wasp599cc
újonc
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy létezik e Android-os alkalmazás amely rögzítené a túra útvonalat, mindenféle más adatokkal együtt? Gondolok itt pl idő, távolság, magasság és minden kis finomságra.
A segítségeket előre is köszönöm!
Üdv.: Wasp599cc
-
KoVee84
senior tag
válasz yodamastah #9466 üzenetére
Egy év alatt 2x estem a Ninjával.
Tavaly augusztusban Hring. Gyári gumi, BT015, elment az eleje a célegyenes előtti utolsó balosban, a motor seggel érkezett a gumifalba. 100k
Idén áprilisban Erzsébet híd budai hídfő, lámpák nem működtek, egy audis picsa megijedt előttem, satufék, kikerülni esélyem sem volt mert kb 4m-el mentem mögötte. Hüvelykujj törés + 150k
Azóta van fent bukógomba -
runner 125
nagyúr
válasz Wasp599cc #9469 üzenetére
Nincs Andorid-om (meg nem is lesz), de szerintem Endomondo arra is van. Ugyan én bringázni használom, de gyakorlatilag minden benne van, amire szükség lehet.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
doc
nagyúr
válasz runner 125 #9473 üzenetére
snowboardozashoz en is Endomondot hasznalok (androidon), teljesen jo
-
Djuree
félisten
én meg nem boardozok, mert nincs hol meg hideg is van olyankor, és azt nem szeressem én csak futni szoktam -10fokban, mert az tök jó, főleg mikor elcsúszok a bokáig érő hóban
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
shiNIN
tag
Most összeírogattam, minden kis tanuló korombeli apróságot beleszámítva 13-szor esett Cili. Többnyire nem igazán volt sebessége és semmi baja nem lett. S amennyire emlékszem (1-2 eset homályos), mindig a jobb oldalára esett. Akár én estem vele, akár Alvaro, akár kanyarodtunk épp, akár nem. Arra nem emlékszem, hogy mikor álltában borult fel, akkor mi történt, azért oldalsztenderre letámasztva trükkös jobb oldalára esnie, de ki tudja.
A kipufogói jobb oldalon vannak s valszeg ott ér le könnyebben, de a legtöbb esésnek a leéréshez nem volt semmi köze. -
tutis
őstag
válasz KoVee84 #9472 üzenetére
Nyugi aki nem esett még el, az ezután fog Én is kihordtam már párat, amíg felállsz belőle addig az anyagi kár másodlagos.. Bár nekem is volt már olyan hogy a te fajta ninjá-dat megzúztam a hringen, cirka 284ezerért, húzós egy tesztnap volt De a gyökér kereskedő nem mondta volna hogy nincs kormányteló a motoron, ne gyorsítsak ki durván mert baj lesz..Hát lett..
tényleg, kisképet hogy lehet beszúrni hogy ha rákattintasz nagy kép jöjjön ki belőle?
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
KoVee84
senior tag
Hja, a kormányteló az nagyon hiányzik róla.
Legutolsó kawa tesztnapon Kakucson volt kint egy jóbarátom. Mesélte, hogy már minden motor le volt foglalva, csak egy narancs Z750 volt szabad. Na nembaj, ment vele pár kört, de érezte, hogy kurva szar, nem olyan mint az övé, csúszik mászik a motor, kezelhetetlen. Kiállt. Kérdezte a csávót, hogy ez mi a szar? Ja, hát ez egy most összerakott motor, rommá volt törve, miért? Nem jó? Haverom mondta, hogy szerinte vegyék ki a tesztmotorok közül, mert itt nagy fika lesz a vége. Jó megnézi mit tehet. Erre egy fél óra múlva tolják ki a motort rommá törve a pályáról, mert egy gyerek fikkantott vele egy hatalmasat. Természetesen aranyáron fogják kiszámlázni a srácnak a javítást... Szerinted ez mennyire korrekt? -
TayRol
nagyúr
válasz runner 125 #9484 üzenetére
általában töréscasco, max. az önrészt verik le rajtad. így szokott lenni. persze vannak kivetelek.
-
tutis
őstag
Amikor felmész tesztelni egy motort aláíratnak veled egy papírt hogy minden felelősséget vállalsz..
-
stifi
senior tag
általában eleve csak szerződéssel adják oda a tesztgépet amiben le van írva hogy saját felelősség és casco önrész fejében nyomulhatsz vele.
viszont a casco szerintem versenypályára nem érvényes.. azért ezek után kurvaélet hogy én nem hagynám annyiban a dolgot...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
tutis
őstag
Azóta én megfogadtam hogy nem tesztelek csak saját motort Fura mód estem már jópárat, de ez a tesztmotoros sztori volt az ahol legjobban megsérültem, bár ez a sérülés agyrázkódás volt. saját motorom ha ledobott mindig óvatosan tette repültem én már kurvanagyot is, de utána simán felálltam belőle
Szóval figyel rám az én drágámhttp://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tutis
őstag
válasz runner 125 #9493 üzenetére
hát de tudod, okos ember más kárán tanul, a buta meg a sajátján
-
TayRol
nagyúr
válasz runner 125 #9493 üzenetére
...és borotvát sem!
-
Djuree
félisten
nincsenek sztem. euroringen érdeklődtem a kölcsönözhető ninjáról. ha bukok 300k-t kell fizetnem, függetlenül a sérülés mértékétől inkább nem vettem igénybe...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
runner 125
nagyúr
Ezért is szar az ilyen jellegű nyílt nap, mert pl. engem most nem kicsit vágna hasba, ha egy ilyen húzásért ki kellene 300k-t csengetnem. (Pláne úgy, h könnyen lehet nem is saját hibámból zakóztam el..)
Az, meg h felülsz rá és derékszögbe, a pályára merőleges motorral veszed a kanyarokat, minden csak nem kipróbálás."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest