- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz DonThomasino #8450 üzenetére
na még ezt sem láttam. a ninja 1000 pedig a z1000sx.
-
runner 125
nagyúr
válasz DonThomasino #8450 üzenetére
Hjah, amcsiknak az kell.
Európában meg gondolom nem merik rákamuzni a sor 2-re a Ninja márkanevet.
A kategória miatt nekem az ER-6F szimpatikusabb, de hát kinek mi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DonThomasino
veterán
válasz runner 125 #8452 üzenetére
Nekem jobban adja a ninja, amolyan tini-nindzsa.
Ma megyek megnézem élőben ha lesz lehetőség...[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Daywalker
addikt
válasz runner 125 #8452 üzenetére
A 250-esre ráhúzták.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
KubanitoS
veterán
Suzuki Gladiusról esetleg van vélemény?
Volt szerencsém megnézni egyet és meglepő módon nagyon kényelmes volt. Eddig nem is foglalkoztam ezzel a modellel, mert "kicsinek" tartottam, mármint a jármű méretét, pedig ugyanakkora, mint egy GSXF 650.
Ez utóbbi motor egyébként nálam kilőve, az üléspozíció nem volt kényelmes. Tűl szélesnek tűnt az ülés a motoron.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Djuree
félisten
válasz KubanitoS #8455 üzenetére
egyszer megnéztem egyet mikor megjelent a modell. nagyon gagyi hatást keltett, sehol egy pontos illesztés, tiszta sorja minden rajta, recsegett ropogott mikor ráültem. ennyi elég is volt belőle de ettől még motorikusan lehet jó persze....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
yodamastah
őstag
Glaudius az sv650 utodja ugyebar. Ennek megfeleloen ez egy alap motor, es talan ez a legolcsobb is. Gagyinak szerintem is kicsit gagyi, de nem gagyibb mint a korabbi SV-k voltak. Ebbol a naked felhozatalbol a gsr750 az ami szimpatikus osszeallitas. Az viszont teny hogy kegyetlenul elmentek a suzuki arak is. 3.9 milla egy uj gsxr 750
[ Szerkesztve ]
-
stifi
senior tag
srácok, kecsóring hol van _pontosan_?
hétvégén lehet kimennék (akár csak nézelődni, nem pályázni), mert arrafelé van dolgom, de a neten nem találtam meg első nekifutásra...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Paul119
addikt
sok gondolkodás után végül rá esett a választásom : Kawasaki Versys 1000, már csak a v strom 650est kéne el passzintani
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Archer
őstag
válasz Paul119 #8466 üzenetére
Tegnap írtál, mára pedig eldöntötted, hogy mi lesz a következő gép. Én egy ilyen döntésen magamat ismerve több hétig rágódnék. Nehogy bántásnak vedd, csak érdekes mennyire különbözőek vagyunk
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Ferdzsoo
addikt
Neki volt valamennyi mákja?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Archer
őstag
Az a "baj", hogy az ember minél jobban beleássa magát egy adott témába, annál jobban belekeveredik és egyre nehezebb lesz a döntés. Szerintem legalább is. Motor meg ugye jó esetben nem egy évre vesz az ember.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
-
Djuree
félisten
válasz yodamastah #8458 üzenetére
pont néztünk munkatárssal suzuki autókat, nagyon drágák, skoda fábiát lehet venni swift árban, ami azért már komolyabb kategória.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
KubanitoS
veterán
Az utólagosan felszerelhető fokozatkijelzőkről mi a véleményetek? Állítólag van olyan is, amelyet simán rá kell csatlakoztatni az adott motor szervizcsatlakozójára és már működik is. Van esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-
stifi
senior tag
válasz KubanitoS #8475 üzenetére
nekem lesz még idén remélhetőleg!
motorspecifikus kábelköteges rácsatlakozós, bedugod és működik. szerintem hasznos, nekem csak azért kell hogy ne váltsak állandóan -1et meg 7-et, és ha mellé még kiírja a többit is közötte akkor tök jó hogy van..egyébként a tanulósak is rosszak, de van 1 kis reakcióidejük és el lehet nyomkodni, akkor pár napig nem fog működni mert az út szélén nem programozod újra..
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
stifi
senior tag
tanulósak _SE_ rosszak, ezt akartam mondani.
Alvaro: amit sebesség / fordulatszám arányhoz kell "tanítani", amiből megtanulja melyik milyen fokozatban van.
de nem kizárt hogy a specifikus kábeles is "tanulós", csak az könnyebben olvassa ki a sebességet és a fordulatszámot, és nem kell sokat kábelezni mindenfelé.majd egy okosabb megmondja
-
.mf
veterán
Kaptam egyet ajándékba, időnként működik is, de még akkor is ritkán nézek rá. Kb-ra lehet érezni, hogy épp hol vagy, sebességből és fordulatszámból / hangból. Néha azért váltanék 7.-et, de általában tudni szoktam, melyik sebességben vagyok, tehát nekem igazából nincs szükségem rá.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
stifi
senior tag
válasz KubanitoS #8479 üzenetére
de valószínűleg faszságot mondtam, régen volt már amikor utánaolvastam a dolognak...
valszeg annyi a különbség hogy a plugndplaynek van kábele meg dugasza, az univerzálisat meg be kell kötni két helyre, de mind a kettőnek meg kell utána mutatni mi van..
kecskeméten mennyi a pályadíj?
-
stifi
senior tag
én ezt néztem ki sárgában, tetszik hogy nem idegesítően csicsás
normális felhasználás mellett nem bámulja az ember állandóan, csak néha rápillant ha bizonytalan benne.. meg kell tanulni akkor ránézni, mielőtt behúzod a kuplungot 'sztkész..
vagy miből másból kéne tudnia egy utángyártott cuccnak? lehet van olyan computer ami tudja de nem írja ki a műszerfalra, azokat biztos meg lehet hekkelni valahogy, de szerintem ilyen kevés van...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
KubanitoS
veterán
Igazából nem is értem, hogy miért nem alap dolog a fokozatkijelző az új motorokon. Nem hinném, hogy bonyolult dolog lenne a gyárban beépíteni...
Bár igaz, még a benzinszintmérőt is le szokták spórolni, szóval inkább nem is mondok semmit.
-
yodamastah
őstag
En ilyen utolag beszerelt fokozatkijelzovel vettem a motort, de leszereltem a francba mert csak idegesitett. KEsik kb 1-2 secet, es nagy ritkan amikor kellett volna pont hulyeseget mutatott....
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
nekem van ez a gpx amit itt is linkeltek, néha jól jön, de magasabb fokozatokban pontatlan és késik. de magasabb fokozatokon úgyis tudom fordulatszám-sebesség viszonyból hanyasban van. alacsony fokozatoknál 1-3 elég pontos és gyors, mondjuk mire beállítottam ráment fél nap motorozgatás én örülök hogy beszereltem, jól jön sokszor
-
DonThomasino
veterán
250 CBF egy jó konstrukció?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
stifi
senior tag
és mennyi volt a szerelés? pénzben!
(mert nekem a karasna azt mondta hogy az ago-s árért ők odaadják nekem szereléssel együtt (ők is tőlük veszik), de nekik nincs fékpadjuk és gondolom azon lehet nagyon szépen belőni minden fokozatot, nem a városban...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Én meg azt nem értem, hogy végülis minek fokozatkijelző...?
Tulajdonképp úgyis mindig abban a sebességfokozatban kell menni, ahol optimális a fordulatszám. (leegyszerűsítve ez a középtartományt jelenti) Ezt meg érzésre, fülre, de ha más nem fordulatszámkijelzőből is látni.
Akkor már inkább váltóvillám..
[ Szerkesztve ]
-
ujskodas
tag
Mikor gurulsz jó ideje behúzott kuplunggal? Minek? Motorfék, ha váltani kell kuplung, "oszt" kész. Vagy eddig szarul csináltam? Jót tesz a kuplungnak, ha sokáig van behúzva? Még soha nem gurultam se autóval, se motorral behúzott - kinyomott kuplunggal. Annak idején, (1988) olyat b@szott rám az oktató ezért, hogy többet nem volt kedvem így vezetni.
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest