- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Topiccsendőr #128050 üzenetére
Megnéztem a motult és a ferodot mindkettőnek 158C a nedves forráspontja. Ezen kívül még nem vettem soha más fékfolyadékot, mit érdemes ezeken kívül nézni?
szerk: az rbf 660 az durvább, de ha jól tudom azt még gyakrabban kell cserélni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Topiccsendőr #128052 üzenetére
Ennyit kell nezni meg az arat.
Márkára gondoltam, hogy motulon, ferodon kívül még milyet érdemes nézni, de akkor kb. az a lényeg, hogy bogarásszam ki az összes közül melyiknek jobb a forráspontja
-
nagyúr
válasz Topiccsendőr #128054 üzenetére
Dehogy én csinálom! Max viszem az alkatrészeket a szerelőmhöz Keresne ő hozzá mindent, de általában jobban jövök ki anyagilag ha viszem a cuccokat én.
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
Hát srácok, tartsatok nagyképűnek, de rohadt büszke vagyok ma magamra!
Ma meglett a PÁV I. vizsgám (ráadásul kiemelkedően jó eredményekkel)!
Most már vezethetek megkülönböztető jelzést használó gépjárműveket, és jár hozzá automatikusan a PÁV II és III is!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Micsurin
nagyúr
válasz Geresics #128056 üzenetére
Grat!
Szóval ezentúl ha a villogós megijeszt minket téged szidunk mert mi van ha...
.......Akkor ma mindenki örül, én meg átmentem azon a tárgyon amiről azt hittem ez lesz a kibukó tárgyam. Erre a tanár Analízis 2.-re bevágott nekem egy kettest és megállapította, hogy a szaktárgyakból cserébe tényleg hasítok.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
runner 125
nagyúr
válasz Geresics #128056 üzenetére
Nekem a PÁV-ról egy kissé lüke helybeli srác ugrik be. Amikor autójogsinál megbszták 8x, őt is PÁV-ra küldték, h egyáltalán alkalmas-e vezetésre. Aztán végül 10.-re meglett neki a jogsi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Micsurin
nagyúr
válasz runner 125 #128061 üzenetére
8x? Hogy? Mivel?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
hugi0
őstag
válasz Micsurin #128063 üzenetére
Ha akarnak meghuznak.
Elso - randotottem a felsotestem a kepzeletbeli felezovonalra.
- itt meg nem tudtam mi lesz a folytatas, gondoltam, majd maskor jobban vigyazok.
Masodik - 30-as tablanal 32-vel haladtam.
Harmadik - zold jelzesen mentem at - a valam folottt lattam (45-el) a keresztezodesen.
Vizsgabiztos: miert hajtok bele a sargaba amikor latom, hogy az oktato jarmu nem fog atereni ?
Hiaba mondom: az oktato azt tanitotta, jobra index lassu haladas, ha kell megallas (kresznek megfeleloen).
- elengedtem a fulem mellet, nem nyilatkoztam.Ezerszer elmondta az oktato sajnalja, de nem tehet rola hogy ez az ember egy idiota "csakazertis".
Adott katra nem volt jogsim es sajat motorral mentem vizsgan is.
Valoszinuleg ezert is vagot meg amikor csak tehette.Szerencsere a 4. alkalomra elintezte az oktato, hogy mas legyen a vizsgabiztos.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Geresics
addikt
válasz GTVili #128057 üzenetére
Köszi srácok mindenkinek!
Igen, a cél a vérlovagság!(#128061) runner 125
Minden 5. bukás után kell PÁV IV(#128064) hugi0
Engem autóval egyszer azért kurtak meg, mert miért bántom szegény galambok lelki világát!
Pécsett 2x2 sávos főúton mentem, és az egyik kanyarnál valami teherautóról leburulhatott egy rakás mag. A dögök ott csipegették a külső sávban, és nem érdekelte őket, hogy jövök. A belsőben teherautók előzték folyamatosan a béna tanulót, szóval bemenni nem tudtam, ezért gondoltam rádudálok a galambokra, hogy húzzanak már el. Na ez nem tetszett a vizsgabiztosnak, mert szegény galambok. Ma már simán keresztülgázolnék a rohadt szárnyas patkányokon!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
bacus
őstag
válasz Geresics #128066 üzenetére
Vérlovag? Egyszer adtam vért, de rögtön rám törtek a kérdéseikkel, pl. miért vödörben hozom..
Nekem nem sikerült megszeretni a vérlovagokat, legalábbis a csatornát a yt-on, azt nagyon nem.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
nagyúr
Mennyire normális egy 2007-es yamaha r1-nél ha Bp-en ugrálva bekajál 12 litert százon?
-
nagyúr
válasz dellfanboy #128072 üzenetére
130km 16L benzin. Bp-n belül járkált vele pár km-eket haver.
-
bacus
őstag
Azért nem kevés a 12 l 100-kmen. Persze lehet ennél több is, de azért ehhez a fogyasztáshoz már nem a tudatos kímélő motorozás társul.
A v-strom -okkal NEM lehet ennyit megetetni még vadállat tempóban sem (talán a régi ezresekkel igen), de szerintem a boxer bmw-vel sem. Amikor nagyon rövid távokat mentem télen akkor is 6 alatt maradt a fogyasztás.., az 1200 ccm mellett.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
Ferdzsoo
addikt
Cserélt itt már valaki markolatot?
Markolatragasztó kell mindenképpen, vagy lehet valami mással is ragasztani?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Topiccsendőr #128082 üzenetére
Köszi a tippet!
Levegővel aláfújszot hogyan kell pontosan elképzelni?
Kompresszor?
Meg úgy sem akarok járni hogy utána forog rajta. Unokaöcsém így járt.
Bár asszem ő előtte rá is kent valamit hogy felmenjen neki.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Horvi
őstag
válasz Ferdzsoo #128083 üzenetére
Igen a kompresszoros megoldás.
Én izopropil alkoholt permetezem a markolatba, utána könnyen felment aztán az ugye elpárolog viszonylag gyorsan. Utána már úgy rászorult, hogy nem forog az sehova
De a hajlakkos megoldás is jó mert abban meg még valami ragacsos anyag is van, azzal meg pláne nem fordul el.Hello darkness, my old friend...
-
nagyúr
válasz Topiccsendőr #128079 üzenetére
Gyári kipu. PC volt benne, de az előző tulaj kivette eladás előtt. Légszűrő is gyári. Nem egy elmebeteg fajta a srác.
-
nagyúr
A sportdob árt a blokknak? Lehet káros következménye? (4T motorokra nézve)
-
nagyúr
válasz runner 125 #128090 üzenetére
Ha nem döntöd el álló helyzetbe felakadó gázzal, nem hinném.
Attól már nem félek, ebben már lekapcsol az elektronika
Olvasgattam ezt-azt, írták onroadék hogy a szelepeknek árthatnak az utólagos dobok...
-
nagyúr
válasz tboy93 #128091 üzenetére
Rákérdeztem a hivatalos Bodis weboldalon található email címen, ezt a választ kaptam:
"Perhaps when you roll down a hill and have the throttle closed, their will com some fresh air through the exhaust into the chamber and will cause some miss-fire.
Do not do that too often and too hard."
Jól értem, hogy hegyről lefele ne motorfékezzek? -
nagyúr
válasz JoinR #128093 üzenetére
A kipufugó szelep beégést egészen sok helyen említik. Állítólag gyorsabban távozik a kipuf. gáz és nem lesz megfelelő hűtése a szelepeknek. Nem akarom túlaggódni sem a dolgot, de ártani sem szeretnék a motornak vele. Kurva jó hangja van, de egy blokk generált azért nem ér meg a killer nélküli motorozás
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Üdv, van itt valaki aki hozzám hasonlóan vékony és magas testalkat? Milyen dzsekit talált magának? Néztem már 4-5 féle dzsekit, de amelyik jó volt szélességre, kicsit rövid volt az ujja.
CRF300L
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.