-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Topiccsendőr #116101 üzenetére
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
runner 125
nagyúr
válasz fattyu #116097 üzenetére
SM 701-et én még sose láttam forgalomban. Szerintem már önmagában egyedi és disznó gép gyárilag, úgy ahogy van tökéletes. A matricák még hagyján (bár ezt a fétist én valahol a segédmotor jogsi előtt már kinőttem ), de az az első sárvédő szerintem iszonyat. Eltűnt a harmónia a motor hátuljával. Látszik, h nem erre tervezték. Ez olyan, mint amikor a gyorsasági gépeket összetörik, lebontják az idomot, lőnek rá egy csőkormányt és egy kínai fejidomot, oszt kész a naked bike, de látod rajta h maszek, kókány. Noh nálam ezt az érzést váltja ki. De nyilván neked kell tetszen, és nem is akarlak meggyőzni, csak az én szemem iszonyat bántja.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Czimby
addikt
válasz prannk #116094 üzenetére
Van rendes ellenállása a karnak nem könnyű behúzni?
Ha igen levegős a rendszer és nem emel ki rendesen.
Ha ez a rész jól működik akkor meg kellene nézni a kuplungkosarat, mert ha nagyon be van verődve nem tudnak mozogni a lamellák.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz prannk #116107 üzenetére
És eddig is ilyen volt vagy most jött ez a hiba?
Kuplung folyadék volt már cserélve, légtelenítve?
100%, hogy eleget mozog a munkahenger?
Ha a kar közel van állítva a kormányhoz állítsd legtávolabbra és próbáld ki úgy.
Milyen olaj van a blokkban és mennyi, mert ha túl van töltve az is okozhat hasonlót.
Ha ezek mind rendben vannak le kell venni a fedelet és ellenőrizni a lamellákat kosarakat.[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
fattyu
veterán
válasz runner 125 #116104 üzenetére
Ironizaltam.
Amugy pedig nyilván a gyári egy egységes dög dizájn. 160 körül amit az sárvédő emelt az elején és bizonytalanitotta el az első kereket...
Érezhetően kezesebb nagy tempónál ettől. Rajta ülve még nem látom milyen csúnya
+Nem takarja ki a hűtő harmadát
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
SLYM
veterán
Sziasztok!
Kisvárosba, nagyon rövid utakra (max 1 km, amiért még nem indítok autót) tervezek vásárolni az 50 ccm-es benzines motorom helyett valami elektromosat, mert unom már, hogy mindig van vele valami gond. Elvárások: Menjen legalább 25-30-al és robogó kinézete legyen, tehát nem ami úgy néz ki ,mint egy bicikli. Ebből keresem a legolcsóbbat. Elsősorban új érdekelne, de ha jobban megéri használtat venni, akkor tőlem az is lehet.
(időközben látom van robogós topis is, na most már mindegy)
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
Ezekben a topikokban lehet előbb kapsz választ
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
queens
tag
sziasztok!
motorszállításhoz kérnék ötletet.
egy svalbit kellene 200 km-ről Pestre transzportálni.
két lehetőséget látok:
bérelek egy van-t és azzal megoldom. a kérdés, hogy ha beállítom a raktárbe, ott hogyan rögzítem?
ha van ezzel foglalkozó cég, és ismertek ilyet, azt is szívesen meghallgatom menniyért vállalnák
köszönöm előre is
-
nagyúr
válasz energy4ever #116113 üzenetére
Azt irta, hogy elsosorban uj erdekelne. Hol kapsz ujonnan 100-ert elektromos motort/robogot?
-
Varoz
addikt
válasz queens #116114 üzenetére
Nem egy bonyolult történet. Beállítod valamelyik sarokba és pár ponton lespanizod, hogy ne mozduljon el. Én 3 robogót hoztam el egy Ducatoval. Egymáshoz spaniztam és csá.
Arra kell figyelni, hogy ne feszüljön vagy törjön valami. De egy ismerősöm egy Viragot is elhozott Svácjból egy Opel Vivaroval.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
SLYM
veterán
válasz tboy93 #116112 üzenetére
Nagyon szép ez a motor, megnéztem róla egy videót még régebben, csodálkoztam is, hogy ahhoz képest mit tud nagyon olcsó. De erre a célra inkább valami robogó formájú motort keresek. Ezeket ajánlották eddig:
https://auto.jofogas.hu/pest/Lofty_Maximus_I_Elektromos_Robogo_Akkumulatoros_Kerekpar_Bicikli_Uj_103476447.htm
https://www.arukereso.hu/robogo-c4086/hecht/equis-p421328820/
https://www.biromotor.hu/termek/motolux-yaris-plass/
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz #81556480 #116126 üzenetére
Amennyiben az úr józan jó olvasást, amennyiben nem mehet a GTA V stream és irány a zikszboksz off topic, úgy is rettentően jó volt ma a hangulat mind az On mint az Off topikokban!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Van olyan maszk, ami a nyakra, és picit hátul a tarkóra is felmegy, de a bukóba nem megy már bele? (hogy ne tágoljon ki a bélése a bukónak, bár ez lehet hülye elmélet? Régi bukóm passzosabb volt, mikor maszkot hordtam alatta, ebből gondolom)
-
Czimby
addikt
Mennyi mostanság a nagymotor műszaki vizsga ára általában.
Utoljára asszem 9e-t fizettem, most felhívtam ugyanazt a helyet 14-et mondtak.
Kicsit nagy emelés 2év alatt, de ha máshol is ennyi akkor ok.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Geresics
addikt
válasz Czimby #116133 üzenetére
én mindig ide hordom (Pécs)
Autó: 16.290.Ft
Motor: 8.000.Ft*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
-
csongi
veterán
Jah, és a hatósági ára 4300Ft környéke.
De a közlekedés felügyelet nem csinál időközi műszakit az utóbbi időben -
Micsurin
nagyúr
[link] még nem tartok itt, de van egy olyan rossz félelmem szinte biztos, hogy nekem is előfog jönni mint a fél csoportnak ez a hang előbb vagy utóbb. A vidiben 0:26-nál lévő megoldás mennyire gányolás?
Új alkatrész árát néztem ha épp van valahol még beszerezhetően horribilis.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #81556480 #116138 üzenetére
Behegesztik az alátétet, megszűnik a csörgés.
Mivel a rugó nem cserélhető, egy új meg héba hóba kerül elő itt ott készletről megmaradva.
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Micsurin #116137 üzenetére
Sok ertelme nincs hegeszteni, az az igazan paraszt, azzal meg ki is lagyithatod a rugot, vagy barmit ami ott van.
Lehet hozza csinaltatni rugot, meg az is lehet, hogy jobb a minosege ezeknel a gyari rugoknal, mert az osszes japan gyartmanyban nagyon hamar kezd csorogni.
Ezek a rezgescsillapito rugok. Csoroghetnek. Nalam is csorog az r1 en. Is.
Cserelheto, a szegecselest kell szetfurni, ilyenkor a kuplungkosarrol le tudod venni a fogaskereket, aminek a vibraciojat kene csokkentenie, igy hozzafersz a rugokhoz.
majd a kuplungkosarat ujra szegecselni tamolygo szegecselessel, mint az autok kuplungtarcsa felujitasanal. Van ceg Budapesten, ahol ezzel a fajta szegecselessel foglalkoznak.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
nagyúr
Motoron a kuplungok mennyit bírnak? Itt is tárcsát és szerkezetet kell/érdemes cserélni mint az autókon, ha már "nagyon fent fog"? Kuplung folyadék van külön, vagy a fékfolyadékkal közös tartály látja el ezt a feladatot?
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz tboy93 #116142 üzenetére
Vannak kopó"parafa" és fém lamellák.
Ezeket kell cserélni(a fémet csak ha megégett, elvetemedett)
ill. a nyomó rúgókat ha kilágyultak.
A kuplungkosár is szétverődhet ha sok a kerekezés, gyilkolás, na az a zsebbenyúlós történet.Ha hidraulikus a kuplung akkor is külön tartály van, de a legtöbb esetben bovdenes.
Kocsinál is 99% külön tartálya van...[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
csongi
veterán
válasz Topiccsendőr #116147 üzenetére
Akar csak nalam. :).
Mert ugye a soha el nem romlo Japan. :).
Persze ettol meg a vilagbol kimehet, csak a fulnek zavaro. -
törölt tag
LC4-eknek a kinyomocsapagy a kínjuk ugyan így
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest