Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
Aktív témák
-
Rox
tag
Nekem egy Gf3 + Iiyama pár napja hasonlót produkált: a kép össze-össze húzódott némi hangkisérettel, majd két perc múlva kikapcsolt a monitor. Újraindítás után minden rendben, pedig még a kábeleket/kártyát sem mozgattam meg igazán. Csinált ilyet a monitorod előtte?
-
Dr. Ernő
tag
Bizonyos játékok esetében, előfordul az a jelenség, hogy amikor játszok,
a monitor játék közben ''ki-be'' kapcsol. Tehát olyan mint amikor a videokártya
nem ad jelet a monitornak és az készenléti állapotba kerül. Persze álltalában
fagyás a vége az egésznek, de van amikor - miután megunta a gépem a játszadozást -
tovább lehet folytatni a játékot. Azt vettem észre, hogy elsorban olyan játékoknál fordul
ez elő, amely nem éppen kiforrot kóddal rendelkezik (pl Operation Flashpoint) és/vagy nagyméretű
''térképpel'' dolgozik (Hard Truck). (Amúgy ezzel a kettővel van csak baj.) Szóval mi lehet a probléma?
Vkartya, progi vagy mi?
(MEGJ.: WIN98+DX8.1, 3DMARK02 OK, tuning nincs, Asus A7V8X, LeadtekG440SE)
Aktív témák
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync
- Eladó 28" ASUS TUF Gaming 4K, IPS, UHD, 28", VG289Q
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest