- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz gabor9991 #24800 üzenetére
Nekem sem küldtek számlát előző hónapra sem, hívtam őket, beszéltem valakivel. Intézkednek...
Aztán múlt héten is hívtam őket, hogy számla még mindig sehol...
Nem zavar ha 2 hónapot kell kifizetnem, 2x4700 nem ver a földhöz, de az jobban ha kikapcsolják a netet itthon -
pisti77
újonc
Sziasztok, még új vagyok ebben a mobilnetes témában, de ez az iQpro-s flotta felkeltette az érdeklődésemet. Valaki legyen szíves elküldeni privátban a flottakezelő telefonszámát, és azt, hogy hogyan is kell megrendelni tőlük az adatkártyát, mit kell elküldeni, stb... Köszi szépen előre is.
-
hgabor19
aktív tag
Szerintetek mit kellene ahhoz tenni, hogy az iQpro-nál helyre álljon a számlázási rend?
Többször szóltam nekik, hogy legyenek kedvesek figyeljenek már oda, hogy mit és mikor számláznak ki.-Jó, jó persze..
Van amiről még nem is jött számla, van amit duplán akarnak fizettetni. Sőt olyan is van, hogy az ingyenes közszolgálati MyTV-t is leszámlázták. És a számlát is csak nagy unszolásra hajlandóak küldeni. (csak a díjbekérő ami jön automatikusan)
Kezdek kicsit bepöccenni.
Nem akarok ünneprontó lenni, de ha ez így megy tovább, akkor borulni fog a bili. -
4Grider
nagyúr
válasz Andrewstarr #24806 üzenetére
Belépési díj nélkül drágábban csak a DPI van. Ott garantáltan nincs gond a számlával, mert a Telenor küldi.
-
cincinatus
tag
válasz madmike #24798 üzenetére
Igen. A többször a topicban leírtak ellenére a második hónapja 800+800-at számítanak fel elvárt forgalomként a 400-400 helyett. Megjegyzem mi még elvileg bruttó 750 Ft-os havidíjért léptünk be. A duplázást lenyeltük, de triplázást nem.
Andrewstarr
A mobilflottacentrum-nál a New York csomagot ajánlom figyelmedbe.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Eddig nálam nincs gond az IQPro számlázással, tegnap is jött az aktuális.
Legelső alkalommal írtam rájuk pár nap várakozás után, azóta minden ok.#?*@&!
-
tyuli76
tag
Nekem ma jött a számla az IQprotól és ki lett számlázva az elvárt forgalom, mert voltam Bécsben és kaptam roamingba az üdvözlő smst,de az sms dija a számlán 0ft.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Most léptem ki tőlük, semmi bajom nem volt velük. Minden időben jött. Csak adatkártyám volt.
A cégem fizeti netet, szóval már nem kellett.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
cincinatus
tag
Frondeo-ban tényleg 500 Mb lesz a havi keret az alapcsomagban?
Az durván jó lenne
-
Zeki
nagyúr
Nekem úgy jött számlám az iqprotól, hogy több mint egy hónapja leadtam a simet. okt. 26-nov, 25-ig időszakra... na mindegy...
Nem hiányzik az ilyen anomália nekem, hegyekben úszok a gondokban enélkül is. -
Andrewstarr
aktív tag
válasz cincinatus #24810 üzenetére
Nézegettem már, jónak tűnik, ott csak a hűség zavar, a mai gyorsan változó világban 2 év elég sok szerintem. Belépési díj vagy kaució egyébként van?
IQpro-nál most mennyi lenne egy hanghívás+2GB net csomag?
[ Szerkesztve ]
-
cincinatus
tag
válasz Andrewstarr #24819 üzenetére
Elvileg simenként 10000 Ft a belépési díj.
Ha tudsz várni, akkor szerintem is érdemes most.
2 Gb hanghívással együtt elvileg 2710,- Ft, viszont csak 80 perc beszélgetés (40 telenor + 40 egyéb) van benne. Felette 12,7 Ft/perc.
Tehát ha normál mennyiséget beszélsz (200 perc) már nem túlzottan éri meg.
Számot semmiképp nem vinnék be oda. (Inkább adatkártya + Domino Most kombó)
-
RiGS
tag
Kaptam iqpro díjbekérőt, szokás szerint, most is minden rendben.
Elégedett vagyok.
Pont annyit kell fizetni, mint amennyiben megállapodtunk. -
RiGS
tag
Az 5000-es belépési díj teszi versenyképtelenné ezeket a netárakat az iqpro-val szemben.
Ha hozzáadom azt a havi 416 ft-ot, akkor már nem éri meg iqproról ide váltani. Nem is beszélve az iqpro által igért árcsökkentést, és hogy kérésre hívható az adatkártyájuk.
Egyedül a 7 ezres dupla korlátlan az ami az Euroquatro-nál labdába rúg.
Kár érte. Megszüntetnék a belépési díjat, sokkal több ügyfelük lehetne kisebb adatcsomagokra.[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz cincinatus #24815 üzenetére
Hát ezt ki csiripelte?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Fenyi Leopol
tag
Február óta IQPronál 2 kártyám van. Korrekt számlákat kapok.
FL
-
KTU
addikt
5000Ft-ra,
adatkártyánál a plusz 800+800 hányszor játszik iQpro-nál?
Mostanában is írták páran.
OK korrigálják,
csak plusz energiát vesz el."Nem is beszélve az iqpro által ígért árcsökkentést,"
"Ezen a hídon akkor megyek át, ha odaérünk.""és hogy kérésre hívható az adatkártyájuk."
Eddig ez több buszúságot okoz mint hasznot.
Nem is értem miért nagy szám.
Akinek adat kártya kell, az nem számol arra hogy hívható is lesz rajta.
Hisz adatkártyát rendelt.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
okiszPSX
tag
válasz easoft #24752 üzenetére
Üdv Srácok!
És ezzel az easoft által ajánlott csomagokra miért nincsenek tapasztalatok írva itt?
Mindig csak IQpro, ahol vagy működik valami, vagy nem.Ennél az easoft fórumtárs általi linkelt képeken is nagyon jó csomagok vannak, ugyanúgy nincs hűségidő és sokkal kedvezőbbek, mint bárhol máshol kb.
Én belépnék ide, 3kártáyval is, csak jó lenne egy két megerősítő üzenet, hogy ők is teszik a dolgukatInfok:
https://prohardver.hu/dl/upc/2016-11/28/235375_ovkqlk3sjf8mqwyz_fb_img_1479487822311_3.jpg
https://prohardver.hu/dl/upc/2016-11/28/235375_eepb7x2dnsd8ooee_fb_img_1479487813668_4.jpgVagy most a hívásnélküli, csak netes kártyákon van a hangsúly itt a "vitakörben"?
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Az IT services flottába, telenoros számot bármiféle trükk nélkül betudok vinni?
-
Sanyesz.
őstag
Amit előre kellett fizetni, az számla volt. Amit hétfőn kaptam, az díjbekérő, melynek esedékessége 5 nap, amúgy pedig 2016.12.11. (Ez hogy jött ki?)
Plusz belecsempésztek valami 70 Ft GPRS Internetet - egy adatkártyánál.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz mokus1 #24839 üzenetére
Én kérdeztem az IT-től (szeptemberben), határozott "csak behordozással" volt a válaszuk. A telenornál viszont nézett az ügyintéző, hogy ezt miért kellett. Szerinte csak simán át kellett volna rakni másik tarifába. Most légy okos... Ez kb. olyan lehet, mint az IQ-nál a "hová küldjem vissza a szerződést" kérdés. Amit mondanak az nem jó, de ha nem hallgatsz rájuk, akkor hamarabb elintéződik.
Szerintem: kérd meg az engedélyt a számodra, ha megjött menj be a telenorhoz, próbáld meg elintézni. Ha nem sikerül, akkor átviszed a vodához, majd vissza. Ha minden igaz, akkor pár nap. Keress vissza, vannak tippek, hogyan lehet a legolcsóbban kijönni.
-
ripla
addikt
mi ez az egész flotta dolog, sziasztok amúgy, szóval hogy most van ez az iqpro nevű kft., akik vettek egy raklapnyi hozzáférést (sim kártyát?), valamiért korlátlan mobilnetet kapnak a telenortól és x összegért szórják kifelé az eléréseket a hálózathoz, vagy mi akar ez lenni? konkrétan a koncepciót nem értem.
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Végül mi a konszenzus, milyen címre kell visszaküldeni az iQpro-s szerződést? A számlát befizettem, szerződést aláírtam, de lassan vissza kéne postázni, azonban olvastam, hogy a megadott budapesti cím (Pf. 47) nem megfelelő.
Tehát milyen címre és milyen módon (sima levél, ajánlott, stb) küldjem vissza?
Köszi a segítséget!
-
Victoryus94
őstag
A koncecpció az, hogy van üzleti előfizetés, meg magán.
Te mint magánember a nyilvános/lakossági előfizetést tudod igénybe venni. Ettől a legtöbb esetben üzleti, céges előfizetés olcsóbb. Minél nagyobb a cég (vagy szervezet) annál több kedvezményt kap a szolgáltatótól (mert tömegesen viszi a tagokat a szolgáltatóhoz, és egyszerűbb azokat adminisztrálni, mivel korlátozottabbak a csomag választékok).
(alap esetben úgy juthattál flottába, hogy a cégednek volt egy előfizetése, és a cég dolgozóit, esetleg azok családtagjait bevették; vagy lejártál focizni, és a foci klubbnak volt egy flottája, így egymást elérhették ingyen, és picit olcsóbbak voltak a percdíjak, mint magánba)Most annyi változott, hogy ehhez hasonló flottából több van, és könnyebb bejutni. Ezáltal a felhasználó is több 1-1 jobb flottában, így a kedvezmény még nagyobb lesz.
Röviden ez a lényeg. Ha bővebb, és precízebb infó kell, akkor ott a google.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Victoryus94 #24846 üzenetére
Áhhá, köszi, akkor ez kicsit olyasmi, mint egy piramisjáték, így képzelem el.
-
Victoryus94
őstag
Akkor nagyon rosszul magyaráztam, ha ez jött le... elnézést.
Semmi köze a piramisjátékokhoz.
Ott az nyer, aki elsőként csatlakozik. Akik utolsóként, az veszít.
Itt mindenki nyer (ha a flotta kezelő és a csatlakozó tagok is fair-fair partnerek)
-Előbbire kivétel: Hűségidő, nagy belépési költség/kaució, "hibás számlázás", elhallgatott összegek, stb.
-Utóbbira kivétel: -ha pl. ingyen akar netezni, ezért nem fizet havidíjat/hamis címet ad meg, stb.A szolgáltató nyer: ügyfeleket; egyszerűen kezelhető csomagokat, stb.
A felhasználó nyer: Olcsó, átlátható csomagot (esetleg ingyen tudja hívni az ismerősöket)
A flottakezelő nyer: Minimális bevételt olcsóbb csomagot a "cégnek" (mintha nem lennének bent külsősök) stb.[ Szerkesztve ]
-
KILLERLALA
tag
-
ripla
addikt
így már érthetőbb, de nekem még mindig kicsit olyan haveri fair playnek tűnik. persze nincs ezzel gond, de az az igazság, hogy félek kicsit az ilyen semmiből felbukkanó társulásoktól. meg hogy ilyen egymásnak sugdolózásokból derülnek ki az infók. maradok a havi 100 gigás csomagomnál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs