- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz KILLERLALA #24401 üzenetére
Hát már én se..
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
szaszandras
csendes tag
válasz nimfas #24400 üzenetére
Majd megcáfol az, aki tudja a tutit, de amit itt olvastam, abból nekem az jött le, hogy ha bárki besétál a flottakezelőhöz, akkor bruttó 4000-ért kap egy korlátlan netezős sim-et (decembertől?). A flottakezelő pedig valószínűleg úgy tudja ennyiért adni, hogy ő meg a szolgáltatónak fizet 5000+áfa +690-et két db. sim-ért. És akkor az üzleten ő nyer 960-at - ha mindkét sim-et tovább tudja adni és fizetnek is neki rendesen stb.
Ha így jön ki a matek, akkor nem nagyon értem az értetlenkedést és a felháborodást (pl. CineDOG1 #24393 ). Talán a bekerülési áron kellene adnia vagy még annál is olcsóbban? -
KILLERLALA
tag
válasz szaszandras #24404 üzenetére
Bandi !
Van itt olyan is, aki egy ezrest adna csak egy 4GB-os sim-ért !
Tehát ha a bekerülési árat emlegetik, ne csodálkozz !
Itt minden megtörténhet ! -
Hunter2
addikt
aki az IT services-nél van válaszolhatna hogy az igényléstől számolva kb. hány nap múlva jött meg az engedély.
-
KILLERLALA
tag
A Telenor Facebook oldalán is dícsérik a DPI VIP csomag változásait !
( látogatók bejegyzései ) -
Vangelis
félisten
-
arkone
aktív tag
válasz KILLERLALA #24409 üzenetére
Be kéne copyzni oda a flottás táblázatot? (én nem fogom )
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Fú most léptem be a DPI oldalára...mi lett a készülék árakkal? Nagyon durván elszálltak...na mindegy, úgyse veszek innen telót...
Ami viszont érdekelne, hogy az új mobiltarifáknál láttam, hogy van listaár, meg kedvezményes ár..de semmi magyarázat, hogy melyiket fizeted, ha megrendeled...erről van vmi infó?...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
TeChNoRby
tag
Sziasztok!
10 éve vagyok a Vodánál,6 éve nincs már hűségem,jelenleg egy elavult flottába vagyok benne,19ft-os percdíj meg 1100ft-ért kínált 100mb mobilnettel.
Szeretném ha segítenétek nekem,jó lenne 2-3gb internet 10ft körüli percdíj,másodperc alapú,olyan 4-5000ft körüli havidíj (jelenleg kb 5500 és 6500között fizetek,ezt szeretném lejjebb vinni) nem szeretnék se hűséget,se sim meg belépő díjat fizetni,csak egy tarifacserét.Mobilflottacentrummal szemezgetek,csak ott nem tudom melyik csomag vodás,bár kértem onnan ajánlatot,külön nem jelezték hogy melyik csomag melyik szolgáltató..
SIM és számla maradjon az én nevemen!
Ha lehet maradnék vodás,de ha váltani kellene akkor telenor IT Services vagy DPI,bár oda nehezebb bekerülni.Segítségeteket köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"..The music starts where the end of the words.."
-
Tibee86
nagyúr
Üdv!
Valaki vett már telefont dpi előfizetéshez? Gondolom nem úgy működik, hogy besétálok egy Telenor üzletbe és ott megveszem az előfizetésemhez. A honlapon semelyik telefonnál nem mutat semmit az elérhetőséghez, semmi olyan opciót nem találok ahol meg lehetne rendelni és még a FAQ se segít.
Illetve emlékeim szerint ha vásárolok telefont akkor a jelenlegi csomagomra vállalnom kell a két év hűséget?
Függetleníteni az ilyen készüléket ugyanúgy tudom a későbbiekben mint bármelyik Telenoros készüléket?[ Szerkesztve ]
-
RiGS
tag
Én szürkén tesztelem. Sehol nem érzékelek korlátozást.
Azt írja vegyek egyenleget, ennek ellenére gond nélkül működik iqpro 4g-vel. Számomra sokkal jobb mint a mobilvoip. Sehol nem írja hány percem van. De ha vmiért el is fogyna, megadok egy másik számot és újra használhatom.
Remélem sokáig eltart a tesztidőszak. -
kentucky
őstag
Egyébként az iqpronál miért kötelező a 800+800 ft forgalmazás, miért nem lehet, hogy levonja az 1600ftot akkor is ha nem beszélek senkivel. Én nagyon keveset telefonálok, de azért kellene.
-
outdoor
aktív tag
válasz cincinatus #24428 üzenetére
Klassz a neved!
Cincinatus többszáz éve halott történelmi alak, akit - miután visszavonult, - az eke szarva mellől hívtak vissza a szenátusba.
[ Szerkesztve ]
A proper digital assistant could be my best friend
-
-ZeeZee-
senior tag
-
RiGS
tag
válasz cincinatus #24428 üzenetére
Az új kártyákon 400+400 nettó van.
Küldd vissza a régit és cseréld le.
My telenor alkalmazásban lehet látni, hogy a 800+800-as kártyák más csomagban vannak. -
Andrewstarr
aktív tag
DPI-ben alap csomag esetén a net 445Ft 400MB. Ha nagyobb net csomagba megyek, pl. a 1,5GB ami 1500Ft, akkor 3175+1500 lesz a havidíj? Hűség lesz ebben az esetben? A Mobilforce-nál kell kérni?
A segítséget előre is köszönöm! -
petertoth10
tag
iQpro-tól a héten a postás vissza hozta az elküldött nyilatkozatomat. Postai megjegyzés "Nem kereste". Találkozott már valaki ilyennel? Minden esetre írtam már az úri embernek.
-
LámaZ
addikt
-
outdoor
aktív tag
Esetleg van olyan táblázat is, amelyben az összes flotta szerepel? /A leírásban linkelt fájl csak egy párat tartalmaz./
Jó lenne egy flotta alacsony percdíjakkal, pl. 7Ft. Ehhez egy kis internet is kellene.
Jó lenne egy EU-ban ingyen hívható szám is, ehhez nem muszáj, de előnyös az internet.
Jó lenne a fenti három kártyára valami közös dijcsomaggal, és egymás közt ingyen.
Köszi előre is a segítséget.
[ Szerkesztve ]
A proper digital assistant could be my best friend
-
cikcakk
csendes tag
válasz petertoth10 #24445 üzenetére
Én sima levélben küldtem.Pécsre.
-
IldiH
tag
válasz petertoth10 #24445 üzenetére
Tőlem külön kérték, hogy ne Pécsre küldjem és ne ajánlottan, hanem simán. Gondolom nem akarnak bejárkálni a postára.
-
MPeter87
őstag
válasz outdoor #24446 üzenetére
Elég nagy munka lenne megcsinálni, főleg, hogy folyamatosan változnak és kismillió van belőlük.
Kérd be az olcsomobilflottak.hu oldalon az ajánlataikat.
Olcsó percdíj + net valószínűleg telenorosból lesz. Az eu-s részt nem tudom, kérdezz majd rá.Vagy mobilflottacentrum.hu, ezzel nincs tapasztalatom, nem tudom hogy mennek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest