- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cincinatus
tag
Most a nemzetközi hívást 1 órán belül (!) beállították nekem.
Azért szerintem az nem rossz, de hasonlóan teljesült minden, amit eddig kértem.
Az utólagos ÁSZF módosítás és a díjemelés nyilván nekem sem tetszett, de úgy érzem mostmár beállt a dolog.
A szolgáltatásra pedig eddig sem volt náluk panasz.
Telekomos flottában meg nincs is nagyon alternatívájuk.
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
Iqpro adatkartya (unlimited) nem jelentkezik fel a halozatra, volt mar hasonlo valakinek. Nincs hozzarendelt szam uzenetet ir ki (bar ez gondolom op. rendszer fuggo hibauzenet). Kb. egy honapja jott, elso szamla befizetve (ha minden igaz). Ugyanabban a cellaban az IT services megy.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
KILLERLALA
tag
válasz csapee #23106 üzenetére
Én is így jártam !
Letiltották .....
Valószínű neked is !
Akkor sim kuka !
Félreértés volt, küldtek új sim karit !!!
( az új szim tel.száma azonos volt a régivel, s az adatkeretem sem változott)
Írj nekik !
Utalásnál MINDIG be kell írni a telefonszámot a közlemény rovatba !!!![ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz petertoth10 #23110 üzenetére
???
Nem is értem. pár megbit elég a jutúb vackokhoz, nemhogy 30-40... nekem a telómön van sebesség mérő, a teló kijelzőjéhez megy a videó is, 1-2 megabit körül betölti a memóriába egy részét, aztán nulla. Aztán megint betölti. -
Tombi
őstag
Full hd 60 fps szepen jon
Iqpro korlatlan adat mobiltelo wifi hotspotjaval.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Fidesz dpi flottában vagyok és most sajnos elcseszték a mobilnetet és nagyon lassú lett. Van lehetőség olyan flottára ahol korlátlan mobilnet van? Számhordozással szeretnék. Illetve ha váltani akarok akkor a mostani hűségnek le kell járni?
Köszi -
MODERÁTOR
Simán elég, többre is.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
sacaboy
tag
Akinek esetleg már van ITTC-s simje, a hűség csak a hangalapú tarifára vonatkozik, igaz? Közben lehet váltani netes tarifacsomagot ?
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
sacaboy
tag
válasz arkone #23125 üzenetére
Ahogy néztem ITTC-nél 64kbit, dpi-nél a saját oldalukon kétféle infó van egyik helyen 32/32 a másikon 64/64, de amit ma Cintia küldött azon is 32/32kbit van. Bár engem nem érint mert nekem a 3 giga minden hónapban elég. De a 10 gigás csomag sem vészes árban. Én csak azért tervezem a váltást a dpiből, mert max 800-900 ft-ot beszélek le a csomagból, inkább a net ami fontos az viszont jobb árban van az ITTC-nél.
[ Szerkesztve ]
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
LámaZ
addikt
válasz KILLERLALA #23109 üzenetére
„Letiltották .....”
Ajaj!
Na, ezért kell két mobilinternet-elérés. Mindenre fel kell készülni.
A baj nálam csak az, hogy mindkettő iqprós, de ha minden kötél szakad, a vodafonos vitamaxomhoz rendelek netjegyet. Probléma megoldva! ☺Legyen minden jó!
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Egy nagyon láma kérdés: DPI "alap" csomagban a 400Mb-os alap netet szeretném cserélni 3Gb-ra. Hogyan kell intéznem. Kit kell felkeresnem?
-
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz sacaboy #23119 üzenetére
Amennyiben az ITTC alatt az IT Services Company-t érted, akkor nekem kétes válaszom van: IT-től egyértelmű választ adtak. Telenorost nem lehet hozzájuk vinni, csak szám,hordozással. Telenornál, amikor visszahordoztam (be az IT-hez), az ügyintéző nézett rám furcsán, nem mondta, de látszott rajta, hogy nagyon nem érti, miért volt rá szükség. Úgyhogy valószínűleg tényleg nem kellett volna elhordozom.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest