- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csinibá
tag
Sziasztok!
A (#4524) Hsz.-ben írtam a Q7[link] + billentyűzet[link] mizzériámról.
Akkor az áramellátás gyengeségére tippeltünk.
Azóta annyit változott a helyzet, hogy gyártottam 1 USB hosszabbító kábelt, amit megtápláltam másik tápról 5v-tal. Visszafele a pozitívot elcsíptem, nehogy ne tetszedjen neki a dupla betáp.
Sajnos a helyzet így sem változott semmit. Ami eddig működött, az ugyan úgy teszi a dolgát, a billentyűzet viszont meg sem nyikkan.
Próbaképp jól megterheltem a második betápot. Itt jött elő hogy milyen, mikor kevés neki az áram. Normál csatlakoztatáskor minden esetben feldob egy ablakot, hogy válasszak billentyűzetet, és ez az ablak pár mp. után eltűnik.
Amikor kevés volt neki az áram, ezt az ablakot folyamatosan, szabályos időközönként (5-6 mp).feldobálta.Áramellátás probléma kilőve, máshol kell keresnem a megoldást :-(
Valamelyik hsz.-ben volt még szó a hátsó USB csatlakozóról. Az a csati a + áramellátás mellett is csak a pendrivot látja (talán még a külső winchit is), más eszközt nem kezel le.
Juszt sem adom fel!!!!
Talán más is tud valamit profitálni a szenvedésemből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Jogász topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- E-book olvasók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest