Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Én nem túl rég ruháztam be egyre, olcsó volt és jónak tűnt a leírások alapján (Q7).
Azóta végülis annyi kiderült, hogy nagyon nem nyúltam mellé, alapvetően gyors, bár még nem túl sokat használtam, nincs belakva.
Ami kiderült még, hogy a 3188-as chipset már kevésbé támogatott, kevesebb a ROM hozzá, nehezebb a legjobbat megtalálni, már ha egyáltalán cél a ROMolás. A 3288-asokat jobbnak mondják (erősebbnek), szóval ott lehet nem nagyon kell hozzányúlni, out of the box lehet használni, 5-10e pluszért cserébe.
Ha nem cél a ROMolás és egyéb macera, akkor viszont lehet, hogy nem Androidban kell gondolkodni szerintem. Most azóta láttam, hogy akadnak már mindenféle Win alapú stickek - boxok (bár ezekről semmi tapasztalatom nincs egyelőre).
AV-OUT van szinte mindegyiken, amiben eltérhet, hogy nálam is pl. egy jack a kábel egyik vége és csak a másik végén osztják szét három felé.
Na de várj még, vannak itt sokkal nagyobb mediaplayer múlttal rendelkező tagok is.

Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iOS alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest