Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Oké, csak ugye egy processzor tipikusan olyan amit még a személyes átvételkor sem nagyon tudok garantálni hogy működik, hiszen nagyon bonyodalmas lenne szétrámolni amiatt egy gépet hogy bele tudjam tenni és megmutatni.
A másik hogy sérülékeny is, megveszi valaki és mondjuk beépítéskor statikusan fel van töltődve és véletlenül hozzá ér a lábaihoz már kampó is. Úgy, hogy esetleg nem is tudatosul benne hogy "rosszat tett". Bekapcsolja és persze nem működik, aztán természetesen reklamál.
Mondjuk én sem látok jó megoldást azon kívül, hogy mindenki bízik a szerencséjében ... -
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Engem nem károsítottak meg ( még :-) ), csak szeretnék elébe menni a problémáknak. Ritkán adok-veszek ( csak mikor a gyerkőcöm kinövi az épp aktuális konfigurációt :-) ). Most van egy használt AMD processzor amit szeretnék eladni, és nem tudom hogyan érdemes.
Ha vállalok rá garanciát és esetleg az új tulaj a beépítés során elizéli, szépen visszaküldi nekem hogy ez a proci bizony sz*r, küldjem vissza a pénzét. ( Volt már régebben egy ilyen esetem egy alaplappal, de mivel nem volt túl nagy értékű lenyeltem a békát. )
Ha nem vállalok rá garanciát akkor meg ugye gyanús vagyok, hogy biztos hibás procit árulok, így csökkentem az eladási esélyeimet.
Egyáltalán, előre utalással vagy utánvéttel szokás árulni ? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Optoma UHD 38x , 4K projektor , 2026.7 hoig garanciaval
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6900 XT és 32gb RAM + GARANCIA
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest