-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canonka
csendes tag
válasz
szabibabi #1247 üzenetére
Ma Mátraverebélyen kínált egy tag 4s-t 39900-ért, írtam neki, személyes átvételt kértem, nem válaszolt .... Másik ócó telót Érden kínálták, beszéltem vele, IMEI számot kértem, személyes átvételt, mert originálnak hirdette. Kiderült, ő nem egy számítógép guru, nem nézegeti a "kapott" telefonokat, nem tudja hol az IMEI száma, nem ért hozzá, csak telefonálgat velük. Szerintem ez se volt tiszta, de nem mentem el.
-
angclung
csendes tag
válasz
szabibabi #1246 üzenetére
Amint látom, elég gyorsan változik ennek az "úriembernek" úgy a lakhelye, mint a személyi száma. Egyszer Nagykanizsa, utána meg Nagyatád ... A számlát meg Keszthelyen nyitották. Hm... Mindenesetre úgy látom, már elég sok fát tett a tűzre ahhoz, hogy a rendőrség a számlaszám alapján is fülön csípje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen TV-t vegyek?
- Crohn betegség
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest