- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Rendeltem két könyvet a múlt héten, de a mai napig nem kaptam meg azokat. (Ajánlott küldemény)
A napokban rendőrségi feljelentést fogok tenni. Nem egy nagy összeg 6500Ft, de bosszant a dolog.
Az eladótól kaptam képeket miszerint feladta. Egy képet a csomagról, és egyet a postai feladásról/igazolólapról.
Elég sok hazugságot tapasztaltam az "üzlet" során.Egy ilyen feljelentéshez miket vigyek magammal? Kb mennyi idő lesz? Szerintetek milyenek az esélyeim?
Mire figyeljek stb...?Ha netán valami fatális véletlen folytán mégis megérkezne a csomag. Van lehetőségem visszavonni a feljelentést? Vagy ilyenkor rágalmazás miatt engem is felelősségre vonnak?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest