- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Tasker
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
A terméknek van már topikja, használd azt.
A problémádra válaszolva pedig, a frissítés szabad volt eddig is, csak mivel a térképgyártóval felbontották a szerződést, így a Mio saját szoftverét telepíti fel a korábbi, iGO-alapú helyett.
Az egyéb, warez-irányú problémamegoldásokat pedig mellőzd a fórumon.
A témát zárom.
Köszönöm. -
tepizoli
tag
Sziasztok!
Egy barátom megkért hogy oldjam meg hogy szabadon lehessen térképet frissiteni mivel tudta hogy igaz hogy más tipusnál de sikerült már.Elöször megdöbenve tapasztaltam hogy az enyémel elentétben/tibo a1700/ nem az sd kártyán van a térkép szoftver és maguk a térkép fájlok hanem a készülék saját memoriájában.Forumok olvasgatása után kiderült hogy ha a hozzá adot miotrasfer progit feltelepited aztán lecseréled az exe-t egy mokoltra akkor látod vele az egész fájlrendszert.Azthittem hogy innen egyszerű lessz mert kimásolom az eredeti mio progit hogy biztonságba helyezzem majd bemásolom a feltört miot bele a térképeket és kész.De nem engedi hogy kimásoljam illetve csak ugy hogy nyomom a két középső gombot ugy nyomok egy reteszt és mikor bejön a windows akkor rámásolom a kártyára.Ezért aztán az eredeti mio könyvtárat átneveztem majd bemásoltam/sd kártyárol/ a feltört miot ami el is indult szépen de mint kiderült csak magyarország van benne és a csávonak egész europa kell.Ezért letöltöttem egy europa térkép csomagot és a térképeket bemásoltam a maps könyvtárba de hiába inditottam ujra amikor a mioban bemész a térképek menüpontba csak a magyarország látszik pedig ha visszamész a windowsba a maps könyvtárban ott vannak a térképek amiket bemásoltam. Miért van ez?Valamint azt nem lehetne megcsinálni hogy a sd kártyán lévő térképeket használja? Segitséget elöre is köszönöm
Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest